Poliţist local din Târgu Jiu, prins băut la volan în timpul serviciului. Ce fapte penale a mai făcut

Un poliţist local din Târgu Jiu a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, drept urmare s-a ales cu dosar penal. Însă, nu se află la prima abatere. Același om al legii este anchetat penal după ce a bătut un cetățean pe stradă. 

image

Aflat la volanul mașinii personale, polițistul Claudiu Breazu a fost oprit în trafic, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Târgu Jiu, de un echipaj de la Poliția Rutieră. După ce a fost legitimat, existând și suspiciuni că ar fi consumat alcool, polițistul local a fost testat cu etilotestul.

Presupunerile polițiștilor de la circulație s-au dovedit a fi reale, iar etilotestul a măsurat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, Breazu s-a ales cu dosar penal pentru de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Polițistul era în timpul serviciului     

Poliţistul local prins băut la volan intrase de puţin timp la serviciu. Acesta începuse lucrul la ora 22.00, iar la ora 22.40 de minute a fost prins de poliţiştii rutieri la volanul maşinii sale personale. „Va fi cercetat de către Comisia de disciplină, care va stabili şi măsurile de sancţionare”, a spus Florin Băluţă, directorul executiv al Poliţiei Locale Gorj.

A snopit în bătaie un om pe stradă 

Claudiu Gheorghe Breazu este fostul șef al Departamentului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu. Acesta a fost suspendat din funcție, în luna iunie 2021, după ce a bătut fără niciun motiv un cetățean, acesta având nevoie de îngrijiri medicale. 

Polițistul local Claudiu Gheorghe Breazu Foto: gorjonline.ro
Polițistul local Claudiu Gheorghe Breazu Foto: gorjonline.ro

Și atunci, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Era în timpul liber și se întorcea de la o petrecere. În centrul orașului, l-a luat la bătaie, fără niciun motiv, pe un tânăr care plimba un cățel. Victima a anunțat poliția și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Pe numele lui Claudiu Gheorghe Breazu a fost deschis și atunci dosar penal.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net