Poliţist luat pe capotă de un şofer amendat!


    Agentul de poliţie  a fost rănit la picior  şi a avut nevoie de  îngrijiri medicale (Foto: Ionela Ancuţa)
Agentul de poliţie a fost rănit la picior şi a avut nevoie de îngrijiri medicale (Foto: Ionela Ancuţa)

Un poliţist local din Drobeta Turnu Severin a simţit pe propria piele riscurile meseriei. El a ajuns pe capota unei maşini după ce un şofer a intrat cu autoturismul în el, în încercarea de a scăpa de o amendă pentru parcare neregulamentară.

Marian Lupu, de 43 de ani, s-a deplasat, ieri, împreună cu un coleg, într-o intersecţie din oraş în urma unei sesizări: traficul era îngreunat de maşinile parcate haotic.

Poliţiştii s-au oprit în faţa unui autoturism înmatriculat în Franţa, parcat pe trecerea de pietoni, cu avariile pornite. În timp ce se pregăteau să blocheze maşina, doi bărbaţi s-au arătat interesaţi de activitatea lor.

Au asistat de pe trotuar, iar la un moment dat, unul dintre ei a sărit în maşină şi a demarat în trombă. Nu a ţinut cont de poliţistul din faţa maşinii.

„Şoferul a prins momentul, s-a urcat repede în maşină, a pornit maşina şi a intrat în mine. Instinctul meu a fost să nu stau rigid, m-am aruncat pe capotă, aşa mi-am salvat viaţa. Şoferul a plecat, dar am înţeles că a fost identificat", a declarat Marian Lupu, poliţistul accidentat.

Pentru parcarea nere­gulamentară, şoferul avea să fie sancţionat cu amendă cuprinsă între 400 şi 2.000 de lei. Acum, Gheorghe Staicu, de 37 de ani, din Brezniţa de Ocol, este cercetat şi pentru ultraj.

El a fost prins la scurt timp după incident. Poliţistul a suferit un traumatism la genunchiul drept şi va sta două săptămâni în concediu medical.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea