Poli╚Ťist sp├ónzurat ├«n curtea unui liceu din Ialomi╚Ťa. Ce a scris ├«n mesajul de adio

26 noiembrie 2021
masina politie jpeg
Poli╚Ťistul ar fi avut probleme ├«n dragoste, spun apropia╚Ťii s─âi

Un poli╚Ťist a fost g─âsit sp├ónzurat ├«n curtea unui liceu din Ialomi╚Ťa, iar din primele cercet─âri reiese faptul c─â aceasta s-a sinucis. Dovad─â o face un mesaj de adio l─âsat pe pagina sa de Facebook, din care reiese c─â t├ón─ârul fusese dezam─âgit de cineva drag.

Scene cumplite, greu de imaginat s-au desf─â╚Öurat ast─â noapte ├«ntr-o mic─â localitate din jude╚Ťul Ialomi╚Ťa. Un poli╚Ťist de 26 de ani a fost g─âsit sp├ónzurat ├«n curtea unui liceu, iar vestea a cutremurat ├«ntreaga suflare din Fierbin╚Ťi T├órg. Anun╚Ťul a fost f─âcut prin apel la 112, ├«n noaptea de joi spre vineri, ├«n jurul orei 01.00. La fa╚Ťa locului au ajuns poli╚Ťi╚Öti ╚Öi medici ├«ns─â, din p─âcate, cadrele medicale nu au mai putut face dec├ót s─â constate decesul. 

Din primele cercet─âri reiese faptul c─â t├ón─ârul era ajutor de ╚Öef de post ├«n comuna R─âdule╚Öti, dar de un an era deta╚Öat la Postul de Poli╚Ťie din Maia. Presa local─â scrie c─â poli╚Ťistul sp├ónzurat ├«n curtea unui liceu din Fierbin╚Ťi T├«rg ar fi avut probleme ├«n dragoste. Se pare c─â el s-ar fi certat cu iubita sa ├«nainte de a recurge la acest gest. Nimeni nu ╚Ötie ├«ns─â,cu adev─ârat, ce a fost ├«n sufletul s─âu.

Ce mesaj de adio a lăsat tânărul pe Facebook 

B─ârbatul a l─âsat un mesaj tulbur─âtor pe re╚Ťelele de socializare, ├«nainte s─â recurg─â la gestul extrem. ├Än ultima postare de pe Facebook, de acum 21 de ore, el a scris un bilet de adio: ÔÇ×Ai grij─â ├«n cine ai ├«ncredereÔÇŽ C├óteodat─â ╚Öi din╚Ťii t─âi ├«╚Ťi mu╚Öc─â limbaÔÇŁ, scrie Obiectivnet

Cadavrul poli╚Ťistului sp├ónzurat ├«ntr-un liceu din ialomi╚Ťa a fost preluat ╚Öi transportat la Serviciul de Medicin─â Legal─â pentru efectuarea necropsiei. ÔÇ×Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culp─â ╚Öi moarte suspect─â, cercet─ârile fiind ├«n desf─â╚ÖurareÔÇŁ, a precizat, ├«ntr-un comunicat, IPJ Ialomi╚Ťa.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg