Polițistă aflată în timpul liber, bătută și târâtă de păr de un interlop din Alba Iulia

image
Bălan Adrian, agresorul polițistei din Alba Iulia (Foto: adevarul.ro)

Scene violente în clubul Stage din Alba iulia, după un concert al unei trupe hip-hop. O polițistă a fost bătută de un membru al lumii interlope locale. Bărbatul a fost reținut și ulterior eliberat sub control judiciar.

Poliţista, care se afla în timpul liber, lucrează la Brigada de Operaţiuni Speciale a IPJ Alba, iar agresorul se numește Adrian Bălan, zis Bălănel, fost sportiv şi membru al lumii interlope din Alba Iulia. Acesta e o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor, fiind cercetat în trecut pentru infracţiuni comise cu violenţă.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în clubul Stage, și a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Pe fondul unor discuții contradictorii, între bărbat și femeia polițist a avut loc un conflict. Aceasta ar fi frut să-i ia șapca din cap și a ridicat un picior spre individ, moment în care el a ripostat cu o palmă. Chiar dacă au fost despărțiți preț de câteva secunde de către alte persoane aflate la fața locului, conflictul nu s-a stins. Lucrurile au degenerat și femeia a fost apucată cu brutalitate de păr şi trântită pe jos, de faţă cu toţi cei prezenţi, conform adevarul.ro.

Polițista a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi eliberat sub control judiciar.

Adrian Bălan (31 ani) a fost condamnat în 2012 la 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”, fiind acuzat de proxenetism. A recunoscut faptele şi a beneficiat de o reducere semnificativă a pedepsei. În 2016 a fost arestat din nou pentru infracţiuni comise în Franţa.

david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
Robbie Williams Spice Girls
jude law phillipa coan jpeg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
marcel ciolacu jpeg
Convoi de civili atacat in regiunea Zaporojie FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg