Poliţistă tăiată cu toporul de romii care făceau grătar pe stradă

Ultima actualizare:

    Mai mulți romi din Galați au făcut gratar în mijlocul străzii
Mai mulți romi din Galați au făcut gratar în mijlocul străzii

O tânără poliţistă din Galaţi a fost atacată şi rănită cu toporul. Agenta încerca să disperseze mai mulţi romi care făceau grătar în mijlocul străzii.

O patrulă de Poliție a fost dirijată prin dispecerat pentru a evacua de pe domeniul public un grup de romi care făceau focul în plină stradă. S-au pomenit atacaţi de respectivii indivizi, scrie adevarul.ro.

Majoritatea romilor se cinstiseră deja cu alcool, iar când au văzut că polițiștii vor să le strice frumusețe de petrecere au început să înjure, apoi au au amenințat cu arme albe.

”A fost necesară intervenţia altor echipaje pentru a linişti lucrurile. În zonă s-a deplasat un echipaj mobil care l-a imobilizat pe numitul Florin O., în vârstă de 52 ani, domiciliat în apropiere de locul incidentului, după ce acesta a încercat să arunce cu o tavă metalică plină cu jar către poliţişti”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale Galaţi, citată de adevarul.ro.

După imobilizarea agresorului, fiul acestuia, Robert O., de 23 ani, a luat din curtea imobilului o secure, pe care a aruncat-o înspre echipajele de poliţie, lovind un poliţistă locală în zona mâinii stângi şi a pieptului. Rănile provocate au fost destul de grave, fiind  necesară intervenţia unui echipaj SMURD. Poliţista a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în vederea acordării de  îngrijiri medicale.Persoanele în cauză au fost reţinute, dar polițista se află la spital cu răni serioase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cristo velato sansevero jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net