Polițiștii au prins hoțul de buzunare în flagrant


    Infractorul fura din buzunarele  bucureștenilor care circulau cu RATB
Infractorul fura din buzunarele bucureștenilor care circulau cu RATB

Razie de amploare, miercuri (12 august), în Capitală. Sute de ofiţeri de la Rutieră, Ordine Publică, Judiciar, susţinuţi de mascaţi, au luat cu asalt sectorul 2. Vizată a fost zona Obor.

Oamenii legii, îmbrăcați în civil, au stat cu ochii pe hoții de buzunare din RATB. Pe linia autobuzului 143, aceștia au prins un hoț în flagrant. Tocmai se pregătea să fure un portofel, când l-au săltat și l-au dus la audieri. O persoană care vindea țigări de contrabandă în Piaţa Obor a fost și ea dusă la audieri. În plus, agenții de la Rutieră au organizat filtre la toate intrările şi ieşirile din acest sector, fiind căutate arme ilegale, droguri, maşini furate şi şoferi fugari.

”Cele mai multe amenzi s-au dat șoferilor pentru că nu purtau centura de siguranță, iar unui conducător auto i s-a reținut carnetul, plăcuţele de înmatriculare i-au fost confiscate, pentru că nu avea asigurare, iar inspecţia tehnică periodică obligatorie a maşinii nu era făcută”, ne-a declarat Andrei Codău, de la Brigada Rutieră. În doar o oră, polițiștii au dat 50 de amenzi.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO