Polițiștii verifică pantofii marocanului suspectat de crimele de la Iași

Ultima actualizare:

Anchetatorii nu au găsit încă arma care i-a ucis pe Youssef și pe Vanessa, cei doi studenți din Iași, găsiți morți pe 10 decembrie, la parterul unei vile. Polițiștii I-au verificat principalului suspect pantofii, deoarece la locul dublei crime de la Iași a fost găsită o urmă de încălțăminte. Tânărul marocan care i-ar fi ucis pe cei doi studenţi de la Medicină din Iași a primit 30 de zile de arest. 

Ahmed, suspectul pentru dubla crimă de la Iași nu a făcut declarații în fața procurorilor
Ahmed, suspectul pentru dubla crimă de la Iași nu a făcut declarații în fața procurorilor

Suspectul principal al dublei crime de la Iași este Ahmed Sami El Bourkadi. Acesta este ca și cele două victime este student la medicină. Bărbatul de dubla crimă de la Iași este acuzat că pe 9 decembrie a ucis doi studenți, un marocan și o româncă la parterul vilei pe care victimele o ocupau în Iași și apoi a încercat să incendieze cadavrele.  

Avocata studentului cu dublă cetățenie, marocană și canadiană și-a sfătuit clientul să nu declare deocamdată nimic și a cerut analiza GPS-ului telefonului acestuia. Datele ar aduce dovezi care l-ar disculpa pe Ahmed de dubla crimă de la Iași. 

Suspectul dublei crime de la Iași este acuzat că după faptă a fugit în Italia împreună cu o fată, de unde a fost extrădat. Ahmed susține prin intermediul avocatei că este nevinovat, iar fuga sa în Italia, după ce a fost descoperită dubla omucidere ar fi doar o concidenţă nefericită.   

Ce a stabilit Curtea de Apel Iași 

"În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, raportat la art. 204 şi 203 alin. 5 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul AHMED SAMI EL BOURKADI, născut la data de (...) împotriva încheierii penale nr. 294/JDL din data de 13.12.2021, pronunţată de Tribunalul Iaşi în dosarul nr. 6615/99/2021, pe care o menţine. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe inculpat la plata sumei de 400 lei, reprezentând cheltuieli judiciare, ocazionate de soluţionarea prezentei contestaţii. Definitivă. Pronunţată azi, 23.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei" este decizia instanței conform observatornews.ro

Ce a cerut instanței, avocatul suspectului principal  

"Am cerut Tribunalului o copie a dosarului pentru a ne construi apărarea. Săptămâna viitoare o vom primi. Clientul meu a răspuns în fața judecătorilor însă la Parchet nu am dorit să facem declarații. Dorim să le arătăm anchetatorilor situația deplasărilor clientului meu pe GPS", a precizat Raluca Andrei, avocatul suspectului citat de adevărul.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net