Polițistul care și-a tăiat gâtul cu flexul învinsese coronavirusul. Ipoteza medicilor


    Bărbatul s-a tăiat cu flexul după ce a fost externat de la spitalul suport COVID din Bârlad
Bărbatul s-a tăiat cu flexul după ce a fost externat de la spitalul suport COVID din Bârlad

Scene şocante în comuna Berezeni din Vaslui. Un poliţist de frontieră de 42 de ani a fost găsit în propria locuinţă într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Lângă el era un flex încă în stare de funcţionare. Bărbatul tocmai ieşise din spital după ce a fost bolnav de COVID-19 şi era deprimat, aşa că anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri.

Potrivit vremeanoua.ro, echipajele medicale sosite la faţa locului au încercat să salveze victima, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic şi au declarat decesul. Vestea morţii colegului lor i-a şocat pe poliţiştii de frontieră de la Vaslui, mai ales că-l ştiau un om liniştit şi care nu a făcut niciodată probleme. Acesta lucra în sistem încă din 2004, la Sectorul de Poliţie Berezeni. 

Victima fusese tratată în unitatea medicală din Bârlad după ce s-a infectat cu Covid 19 şi, săptămâna trecută, fusese externată şi era acasă, în concediul medical. “Prima dată, am crezut că i-a revenit boala şi aceasta a fost cauza decesului. Când am aflat care era, de fapt, cauza, am înlemnit cu toţii şi nu ne-a venit să credem”, au declarat sub anonimat colegii victimei. Cazul a fost preluat acum de către poliţişti care fac cercetări pentru a determina, cu exactitate, dacă a fost vorba de o sinucidere sau de accident. Ceea ce se ştie, până acum, este faptul că, după ce a fost externat din spital, poliţistul de 42 de ani a intrat într-o depresie severă şi urma un tratament de specialitate.

Bărbatul s-a tăiat cu flexul după ce a fost externat de la spitalul suport COVID din Bârlad
Bărbatul s-a tăiat cu flexul după ce a fost externat de la spitalul suport COVID din Bârlad

Cei care îl cunosc spun că depresia ar fi fost declanşată de vestea că era bolnav de diabet şi se afla într-o fază destul de avansată a bolii. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, poliţistul de 42 de ani şi-ar fi sunat un prieten căruia i-ar fi spus că nu se simte bine şi că îi este frică de urmări. Aflase că suferă de diabet în perioada în care a stat internat pentru coronavirus. Mai mult, potrivit vremeanoua.ro, medicii îl anunţaseră că diabetul era într-o fază avansată şi trebuie să facă injecţii cu insulină. Se ştia perfect sănătos în urmă cu o lună şi, deodată, veştile că are două boli grave practic ”îl dăduseră peste cap”. Bărbatul nu era căsătorit şi locuia, împreună cu părinţii, într-o casă din localitatea Rânceni, comuna Berezeni. 

Virusul aduce depresie

Nu doar dragostea şi sărăcia aduc depresii. COVID-ul a devenit una dintre principalele cazuri pentru care românii îşi iau viaţa.

  • Pe 23 octombrie, un pacient depistat pozitiv şi care se afla internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală s-a aruncat pe geam de la etajul 2 al instituţiei medicale. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde medicii i-au aplicat manevre de resuscitare fără a reuşi să îl salveze.
  • Un asistent medical de radiologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Oradea s-a spânzurat pe 2 noiembrie, după ce a aflat că este infectat cu virusul SARS Cov-2. Vestea i-a şocat pe colegii bărbatului de 40 de ani, deoarece acesta făcuse o formă uşoară a bolii şi a fost lăsat să se izoleze la domiciliu.
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg