Polițistul de la Permise primea sex pe post de şpagă

Ultima actualizare:

    Candidata a obţinut 22 de puncte la proba teoretică
Candidata a obţinut 22 de puncte la proba teoretică

Tânjea după tinerele care dădeau examen pentru permis auto! Un polițist din Covasna le sufla fetelor răspunsurile corecte la proba teoretică în schimbul unor nopţi toride. Agentul principal Costel-Adrian Anton a fost trimis în judecată pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

Poliţistului iubăreţ i s-a înfundat! Agentul principal Costel-Adrian Anton, de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Covasna, a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru luare de mită și abuz în serviciu. Una din acuzațiile aduse de procurori e inedită: folosirea abuzivă a funcției în scop sexual. Pe scurt, procurorii susţin că Anton ar fi obținut favoruri de natură sexuală de la o candidată.

În același dosar au mai fost trimise în judecată nouă persoane, pentru fapte de corupție: candidaţii ofereau sume cuprinse între 100 de lei și 1.000 de euro ca să promoveze examenele pentru permisul auto. Este vorba de comisarul Ilie – Cristian Filip, instructorii auto Gabor Koter și Laszlo Elemer Gal, și cinci candidați. Instructorii intermediau mita care ajungea la poliţişti, în cazul unor candidați care aveau dificultăți la examen. Banii de șpagă erau denumiți codificat, în discuțiile instructorilor auto,  drept „români” sau „cartofi”.

Noapte petrecută acasă la agent

În timpul monitorizării, procurorii au descoperit că agentul Anton le făcea avansuri unor candidate. După ce o femeie a picat primul examen teoretic susţinut, poliţistul i-a cerut numărul de telefon, i-a repetat că este frumoasă şi sexy, invitând-o în oraş. Pe parcursul întâlnirii, cei doi au discutat despre examen, iar Anton ar fi asigurat-o că va promova. Cei doi s-au dus apoi acasă la Anton, care are un imobil în localitatea Reci, pentru restul nopții.

Pe 18 aprilie 2016, tânăra s-a prezentat la examen, Anton s-a aşezat în spatele ei și i-a șoptit răspunsurile corecte la şase întrebări, astfel că femeia a promovat cu 22 de puncte. Procurorii au descoperit și alte două cazuri în care polițistul îşi arăta slăbicunea față de  candidate. „Nu era interesat doar de traficarea atribuţiilor de serviciu în schimbul primirii unor sume de bani, ci era interesat şi de identificarea candidatelor care erau dispuse să întreţină relaţii sexuale cu el”, notează procurorii.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net