Poliţistul Marian Godină sare în apărarea colegilor, deşi medicul e târât pe asfalt!

Ultima actualizare:

    Medicul Cristescu şi-a cerut scuze pentru incidentul din trafic foto: captură video
Medicul Cristescu şi-a cerut scuze pentru incidentul din trafic foto: captură video

După incidentul din trafic de acum două luni în care Cristian Boureanu a fost cap de afiş, un alt episod cu poliţişti în acţiune şi un pasager indisciplinat, aflat sub inflenţa băuturilor alcoolice s-a derulat săptămâna trecută, în Bucureşti. Poliţistul Marian Godină a postat pe contul său de Facebook imagini în care şeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu îi smulge din mână telefonul unuia dintre poliţiştii care a filmat întreaga scenă trasă parcă la indigo cu cea în cap protagonist a fost politicianul, proaspăt eliberat. Doctorul înjura de mai multe ori şi îi adresează echipajului cuvinte obscene.

Ciprian Cristescu a fost amendat după ce a fost implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control. Medicul i-a numit pe cei doi reprezentanţi de la Poliţia Rutieră „petarde” şi l-a ameninţat pe unul dintre ei că va fi concediat. În filmare se vede cum doctorul refuză să se legitimeze şi încearcă să o împiedice pe însoţitoarea lui să facă verificarea cu aparatul etilotest. 

Poliţia Capitalei a anunţat că medicul de la Maternitatea Giuleşti a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima şi pentru că a adresat repetate injurii poliţiştilor.

Conform primelor imagini postate pe Facebook, după o scurtă discuţie, medicul, oprit în trafic pentru un control, a ajuns să fie târât pe trotuar de cei doi poliţişti, în timp ce femeia care il însoţea afirma ca ea a fost la volan, că a avut alcoolemie 0 şi că sunt oameni respectabili. Acest lucru nu se vede însă în video-ul publicat de Marian Godină, care sare în apărarea colegilor săi.  


    În urmă cu două luni, Marian Godină şi-a felicitat colegii care l-au pus la pământ pe Cristian BoureanuFoto: Facebook
În urmă cu două luni, Marian Godină şi-a felicitat colegii care l-au pus la pământ pe Cristian BoureanuFoto: Facebook

"Văd că unii tot nu au înțeles că sunt ușor manipulați de știri apărute în presă. Este și cazul medicului care a fost «brutalizat» deși era pasager și «nu făcuse nimic». Vă rog să vă formați acum o opinie corectă. Vizionare plăcută! Sper că domnului medic i se va întocmi dosar penal pentru ultraj. De fapt nu sper, asta ar fi urmarea firească", a punctat Godină pe reţeua lui de socilizare unde este urmărit de 85.000 de români.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net