Ponta schimbă componența guvernului după dezastrul din alegeri

Ultima actualizare:

    Premierul vrea să schimbe componența guvernului și să-l conducă în continuare (foto: Marian Iliescu)
Premierul vrea să schimbe componența guvernului și să-l conducă în continuare (foto: Marian Iliescu)

Premierul Victor Ponta a anunțat că săptămâna viitoare va propune parlamentului o nouă structură a guvernului. Acesta a precizat că înainte de anunțul în plen propunerile pentru noul cabinet vor fi discutate și analizate în cadrul grupurilor parlamentare și în comitetul executiv național al PSD.

Eșecul răsunător din alegeri a făcut ca Victor Ponta să fie contestat atât în interiorul partidului, cât și în guvern. Pentru a da un semnal că premierul a învățat din greșelile candidatului, Victor Ponta e decis să remanieze cabinetul pe care îl conduce. Astfel, executivul va avea altă față de lunea viitoare, când parlamentul va primi o nouă structură a cabinetului Ponta.

„Am discutat cu colegii din PSD și i-am informat despre discuțiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC și PLR, privind restructurarea guvernului, discuțiile vor fi finalizate zilele următoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului”, a anunțat Victor Ponta, după ședința Biroului Permanent Național al PSD, citat de Mediafax. Ponta a mai precizat că duminică după-amiază va avea loc ședința Comitetului Executiv Național al partidului precum și o întâlnire a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea structurii noului Executiv.

Deși a anunțat că își va prezenta demisia dacă numele său va fi târât în scandalul votului din diaspora, premierul nu a anunțat încă dacă va mai face parte sau nu din noul cabinet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net