Poți să-ți faci Crăciunul de pe acum! Decorațiunile se vând deja pe internet

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Brazi de Crăciun, beteală și globulețe, instalații pentru pom, tot ce e specific sărbătorilor de iarnă se găsește deja la vânzare, pe internet. Pentru câteva sute de lei, îți poți aranja de pe acum Crăciunul mult-visat.

Nici nu s-au întors bine din vacanța de vară, că românii grijulii își planifică deja Crăciunul. Ornamentele se găsesc la liber, pe internet, iar comercianții nu duc deloc lipsă de clienți. Mai ales că în ”extrasezon” prețurile sunt semnificativ mai mici decât în preajma sărbătorilor de iarnă.


    Moș Crăciun din carton, ornament pentru pom de iarnă - 10 lei
Moș Crăciun din carton, ornament pentru pom de iarnă - 10 lei

Astfel, pe siteurile de mică publicitate, un set de beală pentru bradul de Crăciun se vinde astăzi cu numai 20 de lei (11 bucăți), în timp ce instalațiile multicolore nu costă mai mult de 50 de lei. Pentru bradul artificial, va trebui să scoateți din buzunare între 50 și 200 de lei, în funcție de culori și dimensiuni.


    Beteală - 11 buc - 20 de lei
Beteală - 11 buc - 20 de lei

”Avem cereri cam de la începutul lunii. Lumea vrea să cumpere ba o față de masă cu imprimeuri specifice sărbătorilor de iarnă, ba un sfeșnic, ba un brad artificial. Este de înțeles, prețurile sunt mai mici în această perioadă, și mai scapi și de bătăi de cap, căci de Crăciun vor fi altele de pus la punct, va fi aglomerație, goana după cadouri (...) și nu îți mai stă mintea la toate detaliile. Noi aducem la comandă orice”, ne-a mărturisit un vânzător din Capitală.

Până și porcul pentru masa de Crăciun a fost scos la mezat pe siteurile de anunțuri. Rezervat din timp, este mai ieftin și poate fi achitat în rate lunare. Unde mai pui că vânzătorul ți-l livrează la domiciliu, gratuit, exact în Ajun.


    Brad artificial - 50 de lei
Brad artificial - 50 de lei

”Eu livrez doar pe comandă. Se rezervă acum, iar cântărirea se va face la fața locului, de față cu clientul. E avantajos, prețurile sunt de la 7 lei pe kilogram și pot asigura și transport la domiciliu. Îmi asum răspunderea pentru calitatea cărnii”, spune Ovidiu Galatan, un fermier din Toplița, județul Harghita.

image
image
image
image
image
image
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Prințul Albert și Prințesa Charlene la bal (7) jpg
supermarket jpg
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg