Poveste de dragoste terminată tragic. Iubitul Ralucăi l-a ucis pe rivalul care îi teroriza

Ultima actualizare:

    Mărul discordiei: Raluca Păuşan, femeia iubită de cei doi bărbaţi
Mărul discordiei: Raluca Păuşan, femeia iubită de cei doi bărbaţi

Gelozie şi sânge la Satu Mare! Stresul şi hărţuirea la care sunt supuşi repetat îi pot aduce pe unii oameni în situaţii extreme. Crima petrecută recent într-un cartier din Satu Mare e dovadă că, pe fondul frustrării şi a lipsei de implicare a autorităţilor, cineva poate ajunge să-şi facă singur dreptate.

Satu Mare a fost zguduit acum două săptămâni de o crimă comisă îngrozitoare. O ceartă dintre doi tineri care iubeau aceeaşi femeie s-a terminat tragic, unul dintre ei murind înjunghiat în piept de celălalt.

Cei doi bărbaţi sunt Paul Fancsiki, autorul crimei şi iubitul Ralucăi Păuşan, şi Adrian Ardelean, fostul soţ al femeii şi victimă. Raluca a fost căsătorită cu Adrian Ardelean, cei doi având o fetiţă de 6 ani şi un băiat de 3 ani. Treptat, relaţia celor doi soţi s-a deteriorat şi au apărut certurile, apoi a venit divorţul.

Fostul soţ al femeii suferea de tulburări psihice


    Hărţuitorul Adrian Ardelean a sfârşit înjunghiat
Hărţuitorul Adrian Ardelean a sfârşit înjunghiat

„El a început să facă scandal şi să mă acuze pe mine că am pe altcineva. A devenit violent şi cu mine, şi cu copiii”, a declarat femeia. Cei doi n-au mai locuit împreună, dar acest lucru nu a scăpat-o tensiuni pe femeie. „Venea seară de seară la geam, fiindcă stăteam la parter. Striga, bătea în geam, dar la modul în care scutura pervazul. Când intra în casă, spărgea tot. În bucătărie, stratul de cioburi de la farfurii şi ceşti era ca stratul de zăpadă. Venea poliţia zilnic, deja o chemau vecinii, întrucât nici ei nu mai rezistau”, povesteşte Raluca Păuşan.

Hărţuitorul Adrian Ardelean a sfârşit înjunghiat
Hărţuitorul Adrian Ardelean a sfârşit înjunghiat

În viaţa femeii a apărut Paul Fancsiki, bărbatul care a ajuns să comită crima. Femeia s-a mutat cu acesta, moment în care şi concubinul a început să fie hărţuit de Ardelean. Acest lucru este confirmat de certificatul medico-legal, dar şi de restul actelor în care agresorul recunoaşte că l-a lovit cu pumnul pe Paul Fancsiki. În loc să ia măsuri de arestare preventivă, poliţia a convins-o pe persoana vătămată să-şi retragă plângerea, lăsând astfel o persoană agresivă în libertate. Mai mult, fostul soţ al Ralucăi avea şi tulburări psihice, confirmate de medic.

"Avea spray ori sodă la el"

În luna martie, Ardelean a primit şi un ordin de restricţie de a se apropia de cei cei mici. „Şi când mergea la poliţie, el avea ori spray, ori sodă ori cuţit la el şi ieşea de acolo lejer, cu mâinile în buzunar”, se plânge femeia.

Pe 26 august paharul s-a umplut. Raluca şi Paul au ieşit din casă pentru a merge la muncă, moment în care au fost atacaţi de Adrian. Concubinul femeii a cedat, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat mortal pe hărţuitor.

Citeşte întreaga poveste pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net