Povestea Farmaciei Tei. De la un site comun de medicamente la o adevărată legendă urbană

Farmacia Tei se numără printre afacerile din București care se bucură de un succes imens. Astăzi este una dintre cele mai căutate și populare lanțuri farmaceutice din Capitală, dar și la nivel național. Prin urmare, vă prezentăm povestea Farmaciei Tei, una dintre cele mai populare afaceri din Capitală.

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

În Capitală, competiția este acerbă în orice domeniu, cu precădere în cel farmaceutic. Mai mici sau mai mari, farmaciile au apărut precum ciupercile în ultimele decenii de după Revoluție.

Mai multe lanțuri de farmacii, devenite foarte cunoscute și căutate se luptă constant pentru populariatate. Și totuși, dintre toate, în ultimii ani, Farmacia Tei pare să fi câștigat.

Povestea Farmaciei Tei. Cine se află în spatele celebrului lanț farmaceutic

În timp ce farmaciile de cartier au cozi de obicei doar la orele de vârf, locațiile Tei adună zi de zi cozi interminabile de oameni de toate vârstele, aduși aici de „mirajul” prețurilor și al gamei extinse de produse.

În prezent, Farmacia Tei a devenit un adevărat mit urban.

Drumul Farmaciei Tei începe în anul 1992. Roxana Maftei, atunci în vârstă de 25 de ani, a preluat o farmacie de cartier din zona Tei, cu scopul de a o extinde.

În 2003, Roxana Maftei îl aduce în afacere și pe fratele ei, Cătălin, și împreună au pus bazele unei farmacii online de tip plafar, cu produse naturiste. Se numea MamaNatura.ro.

În zece ani, această companie a devenit un punct de reper al industriei farmaceutice.

La început farmacia dispunea de un singur punct de lucru, un spațiu puțin mai mare decât un apartament de 4 camere. Cu timpul s-a extind, iar, azi, Farmacia Tei a devenit unul dintre cele mai populare lanțuri de farmacii din București.

Separarea produselor pentru copii decele pentru adulți

În primii ani vânzările de produse pentru copii și cele pentru adulți nu erau separate, dar din 2012 acest lucru s-a schimbat odată cu introducerea brandului Bebe Tei, un magazin special dedicat pentru vânzarea de medicamente și echipamente pentru copii cu vârste de până la trei ani.

În ultimul deceniu, Bebe Tei, a devenit unul dintre competitorii de vârf din această industrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net