​Povestea terifiantă a unei tinere: "Am băut o cafea cu violatorul meu"

Ultima actualizare:

    Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Cum te simți când îți confrunți atacatorul față în față într-o cafenea... Un material tulburător publicat pe site-ul publicației Vice prezintă drama unei fete care a dat nas în nas cu cel care a violat-o.

Materialul prezintă cu lux de amănunte întâlnirea pe care a avut-o, într-o cafenea, pe peronul unei gări, victima cu violatorul...

Îmi bate inima ca naiba când intru în cafenea și scanez camera în căutarea unei fețe familiare. Îi recunosc imediat profilul într-un colț. Citește ziarul Evening Standard. Îmi ignor greața din stomac și merg spre el. Se uită în sus la mine și-mi zâmbește.

„Vrei din brioșa mea cu afine?", mă întreabă, în timp ce își scutură firimiturile de pe costumul din poliester. Refuz și mă așez în fața lui. După o scurtă pauză, mă întreabă: „Poți să-mi explici de ce ne-am întâlnit?" Respir adânc și încep cu începutul.

Aveam amândoi 22 de ani, venisem de puțină vreme în Londra și aveam mulți prieteni în comun. Era incredibil de timid – genul de tip care stă într-un colț când se află într-un grup – dar auzisem că făcuse niște remarci trecătoare despre mine, cum că m-ar plăcea. Flatată, m-am gândit să deschid conversația la următoare întâlnire între prieteni, într-un bar. Spre mirarea mea, a fost neobișnuit de îndrăzneț. Se pare că apucase să bea destule pahare înainte.

Am stat de vorbă toată seara și el a tot luat de băut pentru amândoi. Spre finalul serii, s-a oferit să ia metroul spre casă cu mine, pentru că trebuia să ia aceeași linie. Am prins ultimul tren și am plecat.Când am coborât, m-am întors și am văzut că stătea și el pe peron, în timp ce trenul pornea. Am fost surprinsă și ușor enervată. „Ai pierdut ultimul tren! De ce ai coborât?" l-am întrebat.„E ok", mi-a răspuns nonșalant. „Dorm la tine." În momentul ăla, mi-am dat seama că sunt singură acasă.

„Ok", i-am zis. „Dar nu dormi cu mine în pat. Poți sta în camera colegului de apartament."Mă repede brusc: „De ce?" Îi spun că nu sunt interesată să mergem mai departe, enervată că mă obligă să-mi justific decizia. Privirea îi devine tulbure și furioasă. Mi-am zis să nu cedez și am preferat să-i ignor criza de nervi.

Citește continuarea pe vice.com/ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image
actualitate.net
image
actualitate.net