Povestea unei argeșence de 20 ani: Obligată să se prostitueze în Germania, fata a fost salvată de un client neamț

Ultima actualizare:

    Tânăra a fost racolată prin metoda LoverboyFoto: adevarul.ro
Tânăra a fost racolată prin metoda LoverboyFoto: adevarul.ro

Originară din comuna argeşeană Mioarele, Bianca are doar 20 de ani, însă le-a supraviețuit cu greu. Maltratată de propriul tată, la 14 ani a plecat de acasă cîmreună cu iubitul, iar la 17 a ajuns în Germania, unde cel de care se îndrăgostise i-a devenit proxenet.

Povestea de viaţă a Biancăi este extrem de dură. Cu părinții divorțați de când ea era mică, fata a rămas în grija tatălui. Bătută de și lăsată și nemâncată de proriul părinte, Bianca a ajuns ca la 14 ani să se îndrăgostească de un băiat mai mare ca ea. Cei doi s-au mutat împreună în scurt timp, iar după ce Bianca a împlinit 17 ani, tânărul, care în realitate era traficant de tinere, a convins-o să meargă cu el în oraşul german Wurzburg din Bavaria, scrie adevarul.ro.  

După câteva zile, conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Piteşti, iubitul Biancăi a fotţat-o să lucreze într-un bar de noapte ce în realitate era un bordel. Pentru că tânăra l-a refuzat şi l-a rugat să o lase să se întoarcă în România, aşa-zisul iubit a bătut-o crunt şi i-a luat şi actele, obligând-o să se prostitueze în barul de noapte din Wurzburg.

Locuia într-un bordel

Amenințată de tânărul de care se îndrăgostise, fata a fost obligată să locuiască în bordel. Primul ei client, un cetăţean german, a fost norocul și salvarea ei. Atras de Bianca, acelaşi client a revenit în următoarele cinci zile,plătind câte 300 de euro ca să stea cu ea toată noaptea.

A și văzut, într-un din nopți, când pleca de la bordel, tânăra era bătută de către proxenetul din România. S-a repezit într-un suflet ca să intervină, însă proxenetul a fugit. Atunci, bărbatul a vrut să cheme poliţiştii, însă tânăra l-a refuzat. 

Cum a scăpat din mâinile proxenetului  

După încă o zi, clientul a revenit, a plătit tariful tinerei, însă nu a mai făcut sex cu ea, ci a stat de vorbă mai multe ore, convingând-o să plece cu el. Au reușit să fugă și au rămas timp de mai multe luni în Germania. La un moment dat, au venit împreună în Tomânia, în Atgeș, unde s-au întâlnit, întâmplător, cu proxenetul.

Extrem de violent, acesta l-a luat la bătaie pe iubitul german al fetei, iar acesta din urmă a sesizat Poliţia Argeş. A fost deschis un dosar penal, iar după ce bărbatul din Germania le-a povestit totul poliţiştilor, dosarul a fost preluat de către DIICOT Piteşti. Săptămâna trecută, proxenetul a fost trimis în judecată pentru trafic de minori. 

Citește și: 

Pitești: Proxenet și client, bătaie cu cuțitele pentru că nu s-au înțeles asupra banilor pentru serviciile sexuale ale unei tinereProstituată din Deva, bătută crunt de un client italian pentru că l-a pus să se spele!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net