Poza în fată simplă, dar spărgea averi pe-afară

Ultima actualizare:

    Doar în campania electorală din 2012, Udrea s-a îmbrăcat în haine modeste
Doar în campania electorală din 2012, Udrea s-a îmbrăcat în haine modeste

Este celebră pentru ţinutele sale, pentru colecţiile de poşete şi haine de lux. În timpul campaniilor electorale punea murături şi tricota la televizor, dădea cu mopul prin studiourile de filmare şi cocea cozonaci în Bucovina. În realitate, Elena Udrea a tocat o avere prin magazinele de lux din lume.

Elena Udrea a plecat la 19 ani din Buzău, cu câteva hăinuţe. La 30 de ani era o femeie celebră, sexy şi bogată. A prins gustul şedinţelor de shopping în cele mai scumpe şi faimoase magazine din lume. Le-a vizitat pe rând pe cele de la Paris, Milano, Florenţa, Roma, Londra, New York, Dubai.

Dorin Cocos
Dorin Cocos

Din 2008, este deputat, apoi ministru al turismului şi dezvoltării, cu un salariu în jur de 4.500 lei. Însă, situaţia s-a schimbat radical când Dorin Cocoş, soţul de atunci al Elenei Udrea, începe să îi alimenteze lunar contul cu zeci de mii de euro şi sute de mii de lei. De pildă, chiar din prima zi a anului 2010, îi alimentează contul cu 50.000 de euro, potrivit extraselor de cont din dosarul ”Gala Bute”, prezentate de Antena3, la ”Sinteza zilei”. 

Radu Budeanu
Radu Budeanu

Blondina nici nu stă pe gânduri şi începe să toace banii prin Europa. Începe cu o şedinţă de cumpărături la Londra, la celebra casă de hăinuţe elegante Alexander McQueen, unde lasă într-o singură zi 5.000 de lei. A doua zi, schimbă magazinul şi mai lasă 2.300 de lei. Mai trage câteva ture la cumpărături în 2010, dar cele mai mari sume le lasă la magazinul de haine şi accesorii Purcell -19.362 de lei şi la Chanel, unde achită din cont 11.678 de lei. 


    În Luisa Via Roma a lăsat 21.435 lei
În Luisa Via Roma a lăsat 21.435 lei

Primele zile din 2011, o găsesc pe Elena Udrea la Paris, unde plăteşte cu cardul 6.700 de lei. Peste trei luni, dă o fugă în Dubai, de unde se întorce cu sacoşele pline de cumpărături de 30.000 de lei. Nu pare îndeajuns şi peste o lună se reîntorce la Paris, unde vizitează cele mai faimoase magazine din lume: Hermes, Yves Saint Laurent, Dolce Gabbana, Gucci, Vuitton. În total, 16.536 de lei. În total, în 2011, plăteşte cu cardurile, în magazine de lux, 80.000 de lei. 

În 2012, în campania electorală pentru fotoliul de deputat, Elena Udrea ne arăta cât de modestă şi populară era, în oraşul Roman. A lăsat acasă hainele de firmă cumpărate pe la Paris şi Roma, în valoare de 164.142 de lei.  În 2013, reia turul firmelor de lux din SUA şi Europa, şi lasă la casa de marcat 132.000 de lei. Procurorii DNA au pus la “dosarul Bute”, în care Elena Udrea este acuzată, extrasele de cont ale acesteia din  perioada 1 ianuarie 2010 – decembrie 2013.

Radu Budeanu a «trădat-o»

Udrea mergea de câteva ori pe an la cumpărături de lux la Paris
Udrea mergea de câteva ori pe an la cumpărături de lux la Paris

Radu Budeanu, patronul site-ului cancan.ro, şi-a recunoscut vina în faţa procurorilor DNA, care l-au pus sub control judiciar pentru trafic de influenţă şi spălare de bani contra unei cauțiuni de două milioane de lei. Radu Budeanu este acuzat de procurori că ar fi intermediat mita de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu la Elena Udrea, pentru a-şi asigura continuitatea unui contract cu Hidroelectrica. ”La începutul anului 2012, inculpatul Budeanu Radu Ioan i-a remis inculpatei Udrea Elena Gabriela 3.800.000 $ primită de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu. În plus, i-a înlesnit acesteia preluarea unei creanțe de 900.000 € la o societate comercială cu activitate în mass-media”, susțin procurorii.

Dorin Cocoş, un soţ generos

În Luisa Via Roma a lăsat 21.435 lei
În Luisa Via Roma a lăsat 21.435 lei

Elena Udrea s-a căsătorit cu Dorin Cocoş în 26 decembrie 2003, de ziua ei, la Consulatul Român din New York. Au divorţat la 10 iunie 2013, la un notar public, iar fostul soţ a fost generos. Conform extraselor verificate de procurori, doar în 2010, Dorin Cocoş i-a virat soţiei 400.000 de euro. În 2014, după divorţ, Elena Udrea a declarat că are două case, două maşini, 27 de terenuri în Bucureşti, 18 terenuri agricole de 420.665 mp, bijuterii de 100.000 €, 1,1 milioane de lei în cont, plasamente şi investiţii de 2,1 milioane de lei şi 400.000 €. A spus că fostul soţ îi mai datorează 460.000 €. În Topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu o avere de 10 milioane €.

Sfântul Valentin, sărbătorit la Paris

Anul trecut, de Sfântul Valentin, Elena Udrea era la Paris, la o ședință de shopping cu pritenele ei, Alina Bica, fosta şefă DIICOT, şi Ana Maria Topoliceanu, fostă şefă a Companiei Naţionale de Investiţii. Escapada fetelor nu a trecut neobservată. Cu trei zile înaintea începerii campaniei prezidenţiale, în care Elena Udrea a candidat pentru fotoliul de la Cotroceni, au apărut mai multe fotografii făcute la Paris cu cele trei prietene. Împreună cu pozele de la Paris au apărut şi notele de plată de la hotel şi restaurant, peste 3.000 de euro. Numai un mic dejun a costat 109 euro, circa 4,5 milioane de lei vechi! Factura pe care a plătit-o la recepţie şi care nu include cazarea s-a ridicat, la finalul minivacanţei, la 900 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net