Pregătește-te pentru festivalurile verii! Uite ce distracție te așteaptă!


    Festivalul UNTOLD are loc la începutul lui august
Festivalul UNTOLD are loc la începutul lui august

Vremea capricioasă încă nu ne lasă să ne gândim la zilele caniculare de vară, însă sezonul cald ne rezervă surprize pe care nu ar trebui să le ratezi: concerte în aer liber și festivaluri de film, muzică și teatru de abia așteaptă să-și deschidă porțile. Iată de distracții te așteaptă în această vară!

2-11 iunie - Festivalul Internațional de Film Transilvania - TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania se desfășoară anul acesta în perioada 2-11 iunie la Cluj-Napoca și deja au fost anunțate primele filme selectate. Printre acestea se numără filme semnate de Pablo Larrain și Paolo Virzi. Din programul festivalului nu vor lipsi filmele care abordează teme politice, religioase și sociale.

4 iunie – Blaj aLIVE

Festivalul Blaj aLIVE se desfășoară anul acesta în data de 4 iunie, pe Câmpia Libertății din Blaj, județul Alba. Printre invitați se numără Amy Macdonald din Marea Britanie, care vine pentru prima oară în România, trupa Walking On Cars din Irlanda, Lola Marsh din Israel dar și cunoscute trupe rock românești precum Alternosfera, Șuie paparude, Coma și Sinoptik.

9-18 iunie – Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Festivalul de Teatru de la Sibiu propune spectacole internaționale de teatru, dans, circ contemporan, muzică, proiecții de film, expoziții, lansări de carte, conferințe speciale, spectacole-lectură, diferite ateliere și spectacole studențești.

6-9 iulie – Gărâna Jazz Festival

Acesta este unul dintre cele mai vechi dar și mai mari festivaluri care se organizează la noi în țară, iar anul acesta vom avea parte de o ediție aniversară: 20 de ani de la înființare. Localitatea Gărâna se află în județul Caraș-Severin și va deveni pentru trei zile punct de atracție pentru toți iubitorii de jazz. Vor participa, printre alții, chitaristul american John Scofield, cvintetul trompetiștilor Enrico Rava și Tomasz Stanko dar și grupul suedez Tonbruket.

12-16 iulie – Electric Castle

Peste 200 de artiști au confirmat participarea la ediția din acest an a festivalului Electric castle, organizat la Bonțida, județul Cluj. Sunt nu mai puțin de nouă scene pe care vor cânta nume sonore ale muzicii românești și internaționale: trupa indie-rock Franz Ferdinand, trupa UNKLE, DJ Zedd, Paul Van Dyk, Dub Pistols feat Rodney, Fanfara Ciocârlia, Robin and The Backstabbers.

3-6 august – Untold Festival

Abonamentele la Festivalul Untold din acest an au fost deja puse în vânzare, la un preț promoțional. Așadar, dacă vrei să plătești mai puțin, grăbește-te! Dacă vrei să participi la eveniment doar o zi, un bilet costă 200 de lei plus taxe. Dacă vrei săcumperi un abonament pentru 4 zile, vei scoate din buzunar 385 de lei sau, dacă vrei loc la VIP – 800 de lei. Printre invitați se numără Ellie Goulding, Hurst, Tinie Tempah și alții.

12-13 august – Summer Well

Edițai din acest an a festivalului Summer Well are loc aproape la mijlocul luniiaugust și este organizat pe Domeniile Știrbey din Buftea. Vor cânta trupe precum Interpol, Birdy, Metronomy, The Kills&Nothing But Thieves, Editors, Glass Animals și altele.

2-24 septembrie – Festivalul George Enescu

Pe scena festivalului din acest an vor urca staruri ale muzicii clasice internaționale precum Lang Lang, Jonas Kaufmann,  Philippe Jaroussky, Magdalena Kožená, Daniil Trifonov, Riccardo Chailly, Thomas Hampson, Dmitri Hvorostovsky, Olga Peretyatko, Khatia Buniatishvili, Tine Thing Helseth, Andrei Ioniţă şi Anoushka Shankar, care vor veni în premieră la București în 2017. Li se alătură orchestre de top precum Orchestra Scala di Milano, Orchestra Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Royal Concertgebouw Amsterdam, Münchner Philharmoniker, London Philharmonic Orchestra şi dirijori de prim rang ca Zubin Mehta, Antonio Pappano, Daniele Gatti, Valery Gergiev, Charles Dutoit,  Riccardo Chailly, Michail Pletnev şi Vladimir Jurowski. Biletele și abonamentele au fost puse deja în vânzare.

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
narcisa suciu si Daria jpg
cub alex bogdan png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg