Premierul Sorin Grindeanu: «Mergem mai departe cu ordonanța»

Ultima actualizare:

    Sorin Grindeanu, premierul RomânieiFoto: Facebook
Sorin Grindeanu, premierul RomânieiFoto: Facebook

După ce Liviu Dragnea a vorbit în conferința de presă de după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, premierul Sorin Grindeanu a prezentat promisiunile respectate dintre cele stabilite pentru primul trimestru al anului, apoi a răspuns la câteva întrebări.

Declarațiile principale ale lui Sorin Grindeanu

- "În jurul orei 8 fără 5, 8 fără 10 (seara) am primit avizul CSAT. Ședința s-a terminat la 9 și ceva, când au coborât la conferința de presă Viorel Ștefan și Florin Iordache"

- "Nu s-a dicutat niciodată despre amnistie. Grațierea, în prima formă care a și fost ridicată pe site-ul Ministerului Justiției și care nu mai e, erau excluse faptele care țin de corupție, violatorii, tâlharii. În urma dezbaterii publice, e și mai restrictivă această lege. Cine a zis că nu se recuperează prejudiciile?"

- Ministrul Justiției a venit cu această propunere care a îndeplinit toate procedurile. Nici eu și nici domnul ministru al Justiției nu am încălcat legea cu nimic. 

- Întrebat de ce nu a apărut adoptarea ordonanței și a proiectului de lege pe ordinea de zi, unde erau trecute doar proiecte de lege referitoare la buget și asigurările sociale, Grindeanu a spus:  "A mai fost încă ceva suplimentar pe ordinea de zi: HG de la Ministerul Transporturilor, astfel încât de la 1 februarie, studenții să meargă gratuit cu CFR. Dacă nu se dădea în seara aia, nu se aplica". 

- "Am luat o hotărâre acum două zile în Guvern și mergem mai departe, justificat", a spus Grindeau legat de ordonanța de urgență care a scos sute de mii de români în stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net