Premierul Viorica Dăncilă s-a întors din concediu cu o zi mai devreme


    Premierul Viorica Dăncilă s-a ]ntors din concediu cu o zi mai devreme
Premierul Viorica Dăncilă s-a ]ntors din concediu cu o zi mai devreme

Premierul Viorica Dăncilă a revenit din concediu luni, 13 august, cu o zi mai devreme decât era programat. Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, ar fi trebuit să-și reia atribuțiile pe 14 august. Nu sunt cunoscute motivele pentru care Dăncilă a renunțat la o zi de concediu.

Viorica Dăncilă nu a avut parte de prea multă odihnă în concediu. Premierul și-a scurtat vacanța cu o zi, pentru a începe săptămâna de lucru la palatul Victoria încă de luni, 13 august. Asta după ce vineri și sâmbătă Dăncilă a trebuit să se conecteze la pulsul protestelor din Piața Victoriei.

Pe 31 iulie, a fost publicată în Monitorul Oficial o decizie care prevedea că viceprim-ministrul Paul Stănescu va exercita, în perioada 6-13 august, atribuțiile premierului Viorica Dăncilă privind conducerea operativă a Executivului, premierul urmând să fie în concediu de odihnă în acest interval.Din concediu, premierul Viorica Dăncilă a cerut SRI un raport cu privire la desfășurarea evenimentelor la protestul diasporei de vineri, 10 august, când jandarmii au intervenit în forță, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, provocând rănirea a peste 400 de protestatari. Mulți dintre aceștia din urmă au depus luni, 13 august, plângeri penale la Parchetul General.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
8 boca arsenie  jpeg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
artilerie rusesca
Centrala hidroelectrica pe Dunare FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg