Premiile de la Click! au făcut fericiţi 60.000 de români

2 martie 2020
article img
La primele ediţii Click!MANIA, sute de mii de scrisori se adunau pentru tragerea la sorţi

De mai bine de 13 ani, zi de zi, Click! a intrat în viaţa şi în casa ta. Ţi-a devenit cel mai bun prieten, ţi-a făcut daruri şi bucurii, ţi-a adus cele mai noi şi mai interesante informaţii. Marţi, drag cititor, răsfoieşti ediţia cu numărul 4.000!

Îţi mulţumim că ne eşti de atât timp alături! Click! este cel mai bine vândut şi cel mai iubit ziar din România şi datorită ţie! Şi tot datorită celor care îşi încep ziua cu noi, am rămas în ultimii ani ziarul preferat al românilor. Marţi, 3 martie, am ajuns la ediţia cu numărul 4.000. De-a lungul celor peste 13 ani petrecuţi împreună, am încercat să vă aducem cele mai noi, utile şi interesante informaţii din lumea vedetelor, dar şi subiecte fierbinţi din politică, sănătate sau sport.

article img
Anamaria Prodan ne-a ajutat să promovăm îndrăgitul concurs cu premii în carburant

Concursurile noastre au devenit rapid extrem de îndrăgite. Din 2007 încoace, am organizat campanii cu premii în carburant, în bani pentru plata întreţinerii, bilete loto la extragerile cu câştiguri record, daruri de Crăciun şi Paşte pentru toată familia. Click!MANIA nu mai are, cu siguranţă, nevoie de nici o prezentare. Cel mai iubit concurs din presă a ajuns la cea de-a 35-a ediţie! Primele 10 ediţii au fost numai cu premii în bani, în perioada 2007-2013, iar la următoarele am pus în joc, pe lângă bani, şi maşini, şi produse. În total, am dat  21 de maşini şi premii în bani de peste 18 milioane lei!

article img
Felicia Spătărescu a câştigat unul dintre miile de premii constând în electrocasnice

Familia câştigătorilor Click!MANIA este formată din circa 60.000 de români norocoşi, fani ai ziarului nostru. Dacă vrei şi tu să intri în familia milionarilor Click!, participă la ediţia 35 a concursului nostru! Zilnic, ai şansă dublă de câştig. Sunt în joc o maşină, premii în banii-gheaţă, dar şi electronice şi electrocasnice de top! Până pe 9 aprilie, concursul nostru pune la bătaie 5.027 de premii, în valoare totală de peste 380.000 de lei, din care 185.000 de lei sunt numai premii în bani.

article img
Constantin Ungureanu a câştigat un Peugot 308 la una dintre ediţiile precedente Click!MANIA