Preot acuzat că agăţa bărbaţi pe internet: «Suntem bărbaţi, nu femei înfierbântate»

Preotul din Caraş-Severin a încercat să îşi dea întâlnire, în Timişoara, cu un bărbat cunoscut prin intermediul unui serviciu de „online dating". Discuţiile ar fi continuat pe Yahoo Messenger, între „mihaipetcu30" şi „Popa Fabian" - presupusul alias al fostului părinte Capotă.

Pe site este publicată şi o secvenţă în care preotul ar fi pornit webcam-ul pentru a-l convinge pe bărbatul cu care discuta să vină la întâlnirea stabilită în faţa Domului romano-catolic din Piaţa Unirii. „Dumnezeule, suntem bărbaţi, nu femei înfierbântate", este una dintre replicile date de „Popa Fabian" pentru a-şi convinge interlocutorul să se prezinte la întâlnire, potrivit gaygossip.ro.

Persoanele care susţin că preotul ortodox este homosexual au publicat adresa de e-mail şi numărul de telefon de pe care ar fi avut loc conversaţiile între Dragoş Vasile Capotă şi bărbatul cu care urma să aibă loc întâlnirea.

Există, de asemenea, o înregistrare audio, însă calitatea sunetului este foarte slabă. Pe site-ul comunităţii gay se precizează că preotul nu ar fi la prima încercare de a „agăţa" bărbaţi pe internet.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg