Preot, acuzat de beţii şi sex cu minore

Ultima actualizare:

    Cosmin Ivasuc  spune că îi va da în  judecată pe toţi  cei care i-au adus acuzaţii
Cosmin Ivasuc spune că îi va da în judecată pe toţi cei care i-au adus acuzaţii

Scandal în localitatea botoşăneană Buhăceni. Localnicii cer răspopirea preotului care le-ar fi făcut satul de râs în ultimii ani.

Acuzaţiile aduse preotului Cosmin Ivasuc (33 de ani) sunt deosebit de grave: beţii crunte, port de armă şi sex cu minore.

„Este mereu beat şi agresiv. Este o ruşine pentru biserică", a spus Verginia Matei, o bătrână de 75 de ani. De altfel, scandalul ar fi pornit chiar de la o adolescentă de 16 ani care ar fi înnoptat în casa parohială.

„A văzut-o tot satul cum a fugit dimineaţa prin spatele grădinii. Tac-su a venit cu poliţia să o caute acasă la popă", a spus Ioana Plăticintaru, o reclamantă.

Preotul recunoaşte că fata a rămas peste noapte la el, dar jură că nimic necurat nu s-a întâmplat între ei. „A pierdut maşina de transport şcolar şi nu avea unde rămâne. Aşa că m-am oferit să o găzduiesc. Nu am făcut sex cu ea", se apără preotul. Cazul a intrat în atenţia Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, urmând să fie anchetat.

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net