Preot din Vaslui: «Îmbrăcați un copil, de Paște!»

Ultima actualizare:

    Preotul Ionel Stoian, din localitatea Hârșova, județul Vaslui, a început o campanie umanitară pe Internet. ”Îmbrăcați un copil, de Paște!”FOTO: Facebook
Preotul Ionel Stoian, din localitatea Hârșova, județul Vaslui, a început o campanie umanitară pe Internet. ”Îmbrăcați un copil, de Paște!”FOTO: Facebook

Preotul Ionel Stoian, din localitatea Hârșova, județul Vaslui, a început o campanie umanitară pe Internet. ”Îmbrăcați un copil, de Paște!”, îndeamnă acesta. În localitatea pe care o păstorește sunt mai mulți copii sărmani care nici nu visează la o pereche de pantofi sau la hăinuţe noi.

Românii sărbătoresc Paştele peste o lună și jumătate. Învierea Domnului trebuie să ne găsească pe toţi în haine noi, spune tradiţia din bătrâni. Chinuţi de sărăcie, zeci de copii din localitatea Hârșova, judeţul Vaslui, nici nu pot visa la o pereche de pantofi sau la hăinuţe noi, scrie stiriest.ro.

Cine vrea să ajute copiii trebuie să intre pe pagina de Facebook Parohia Hârsova Vaslui, iar acolo putea lua legătura cu parintele Ionel Stoian.

Preotul Ionel Stoian, din localitatea Hârșova, județul Vaslui, a început o campanie umanitară pe Internet. ”Îmbrăcați un copil, de Paște!”, îndeamnă acesta.

Preotul speră să le îndeplinească micuţilor dorinţa de a avea hăinuțe și pantofi noi, de Paște. Și niște jucării ar fi binevenite, la fel dulciurile.

Copiii povestesc că părinții lor abia reușesc să le pună o pâine pe masă. Micuții și-au găsit refugiul în credință. La biserică, părintele Ionel Stoian, cel care i-a botezat pe prichindeii din sat, le-a venit în sprijin, scrie aceeași sursă.

“Fiind în perioada Postului Mare, m-am gândit ca și anul acesta să vă ofer posibilitatea de a face o faptă bună. Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș? Ați putea să-i faceți o mare bucurie îmbrăcându-l cu hăinuțe noi de Paști. Alegeți unul din cei 41 de copii din parohia noastră (cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani) care au nevoie de sprijin (din familii monoparentale sau cu mulți copii) și nu vă va uita niciodată! Pachetele primite le vom împărți copiilor la biserică în ziua Intrării Domnului în Ierusalim (Florii). Aș avea rugămintea ca pachetele să ajungă până la data de 18 aprilie. Alegeți să dăruiți bucurie!”, a scris pe Internet preotul Ionel Stoian. (Sursa: stiriest.ro)

Citește și:

Program umanitar Crucea Roşie: ”Donați medicamente!”

Drama familiei cu cinci copii care trăieşte într-un grajd de 7 ani. ”Iarna e crunt!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net