Preot rom├ón din Italia, jefuit de 3.000 de euro. Banii erau destina╚Ťi copiilor nevoia╚Öi

15 octombrie 2021
image
Foto: Antena 3 / Getty Images

Casa unui preot rom├ón din Italia a fost jefuit─â de mai multe persoane care au furat o important─â sum─â de bani. Ho╚Ťii au p─âtruns ├«n locuin╚Ť─â c├ónd nu era nimeni acas─â ╚Öi au fugit cu 3.000 de euro.

Locuin╚Ťa preotului paroh Marius Traian Co╚Ťe, de la Biserica Ortodox─â Rom├ón─â din Imola, ├«n Emilia-Romagna, a fost invadat─â de ho╚Ťi, serile trecute, anun╚Ť─â rotalianul.ro. Interiorul casei a fost r─âv─â╚Öit: ve╚Ömintele preo╚Ťe╚Öti, icoanele ╚Öi crucile au fost aruncate pe podea. Infractorii au furat 3000 de euro, ÔÇ×bani pe care ├«i p─âstram ├«n cas─â, crez├ónd c─â astfel sunt ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi care erau destina╚Ťi comunit─â╚Ťii ╚Öi copiilor nevoia╚ÖiÔÇŁ, a spus preotul jefuit.

Cum s-au întâmplat faptele

ÔÇ×Am mers ├«mpreun─â cu so╚Ťia mea s─â o lu─âm pe una dintre fiicele noastre de la cursurile de dans. Era ora 19:00. Apoi, ne-am oprit cu to╚Ťii la ni╚Öte prieteni ╚Öi ne-am ├«ntors acas─â ├«n jurul orei 22:00.ÔÇŁ ├Än timp ce preotul a r─âmas s─â parcheze ma╚Öina, so╚Ťia a urcat sc─ârile, ├«mpreun─â cu copiii, pentru a intra ├«n cas─â.

ÔÇ×A v─âzut c─â lumina era aprins─â ╚Öi s-a speriat, i s-a p─ârut chiar c─â aude ni╚Öte zgomote ├«n cas─â. S-a ├«ntors repede la mine ╚Öi mi-a strigat s─â sun la carabinieri. Ne-am speriat foarte tare, pentru noi, dar mai ales pentru fiicele noastreÔÇŁ, a m─ârturisit preotul rom├ón.

Carabinierii au ajuns la fa╚Ťa locului ╚Öi au intrat ├«n apartament. Au g─âsit toate sertarele ╚Öi u╚Öile dulapurilor deschise, precum ╚Öi obiecte sacre aruncate pe jos. Infractorii au intrat pe o fereastr─â de la mezanin, apoi, ├«n orele ├«n care ├«ntreaga familie a lipsit de acas─â, au scotocit printre lucruri, l─âs├ónd aprins─â lumina ├«n interior.

Carabinierii au deschis o anchet─â ├«n acest caz ╚Öi sunt pe urmele r─âuf─âc─âtorilor. 

Cite╚Öte ╚Öi: 

Un rom├ón din Italia a fost jefuit ╚Öi desfigurat de trei adolescen╚Ťi, iar altul a fost ├«njunghiat ├«n g├ót

Rămas pe drumuri în Londra, un român a fost ajutat cu bani de englezi să ajungă acasă

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg