Preşedintele Asociaţiei Colectiv: «Rog politicienii să nu facă azi politică!»


    Eugen Iancu este preşedintele Asociaţiei Victimelor Colectiv
Eugen Iancu este preşedintele Asociaţiei Victimelor Colectiv

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv, a făcut, duminică, un apel către televiziuni, dar mai ales către politicieni. El a cerut ca aceştia să nu facă politică în ziua comemorării unui an de la tragedie.

"Rog astăzi (n.red: duminică) televiziunile şi mai ales politicienii, indiferent de funcţia pe care o ocupă sau au ocupat-o, să nu facă politică. Astăzi, 30 octombrie, singurii care au dreptul să facă politică suntem noi, beneficiarii politicilor voastre de 26 de ani, noi, victimele Colectiv", a scris Eugen Iancu pe Facebook.


    Acesta este mesajul postat de Eugen Iancucaptură Facebook
Acesta este mesajul postat de Eugen Iancucaptură Facebook

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010 a invitat, din nou, cluburile din ţară să aprindă proiectoare, la ora 22.32, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa.

"Duminică, la ora 22.32, vom aprinde lumina la Colectiv. O rază va porni către infinit. Invit toate cluburile să aprindă proiectoare şi să le orienteze către cer", este apelul lui Eugen Iancu.

Totodată, pe pagina Asociaţiei Colectiv GTG 3010 este reamintit faptul că duminică va fi dezvelit monumentul din Piaţa Bucur.

"Ne vedem la dezvelirea monumentului astăzi, 30.10.2016, ora 12.00, în Piaţa Bucur. Păstram vie amintirea celor 64 de îngeri!", scrie pe pagina de Facebook a asociaţiei.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg