Presupușii criminali din Brăila, prinși de polițiști

27 mai 2017
article img

Vineri după-amiază, 26 mai, un tânăr de 28 de ani din Brăila a fost împușcat în plină stradă. A fost transportat în stare gravă la spital, unde a și murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, subinspector Laura Dan, doi bărbaţi au fost prinşi în localitatea Surdila Greci şi au fost duşi la sediul Poliţiei Judeţene Brăila pentru audieri, notează news.ro. Potrivit presei locale, unul dintre agresori era prieten din copilărie cu victima, însă se certaseră din cauza unor probleme în afaceri. Anchetatorii spun că agresorul ar fi chemat un complice, iar unul dintre ei ar fi tras şase gloanţe spre victimă, cu un pistol Glock, iar două l-ar fi nimerit pe tânăr în piept.

„Au fost prinse cele două persoane şi se află în custodia Poliţiei. Se efectuează cercetări. Au fost prinse în localitatea Surdila Greci, din Brăila. Maşina a fost abandonată într-o altă localitate. Încadrarea este de omor calificat. Se va stabili participaţia fiecăruia, în urma cercetărilor", a declarat Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, pentru Mediafax.