Prietenii bodyguard-ului din Colectiv încearcă să îi găsească rudele

1 noiembrie 2015
image
Mesajul a fost distribuit de 10.000 de ori pe Facebook

Imaginea cu chipul bodyguard-ului din Colectiv a devenit viral─â pe toate re╚Ťelele de socializare. Florin Cristian Popescu nu are familie, dar prietenii l-au c─âutat non-stop. L-au g─âsit, dar acum ├«ncearc─â s─â dea de rudele apropiate ale acestuia. To╚Ťi cunoscu╚Ťii b─ârbatului s-au mobilizat pe Facebook pentru a-l putea g─âsi. Se pare c─â bodyguard-ul clubului Colectiv este internat la Spitatul SRI, potrivit comentariilor de pe re╚Ťeaua de socializare.

Acesta ar fi internat la terapie intensiv─â, dar prietenii nu au voie s─â ├«l viziteze. Florin Cristian Popescu are arsuri de gradul 3 pe fa╚Ť─â ╚Öi de gradul 2 pe corp.

ÔÇ×Din p─âcate doctorii nu permit vizite. Are arsuri de gradul 3 pe fa╚Ť─â, de gradul doi pe corp...problema cea mai mare e arsura pe interior, E sedat. Sunt undeva la 50% ╚Öanse s─â ├«╚Öi revin─â. Doctorii nu au ce s─â fac─â. Momentan totul depinde doar de organismul lui, a comentat unul dintre prietenii b─ârbatului, pe re╚Ťeaua de socializare Facebook.

image
Mesajul a fost distribuit de 10.000 de ori pe FacebookFoto: captur─â Facebook

Florin Cristian Popescu este din Berceni ╚Öi nu are familie, p─ârin╚Ťii fiind deceda╚Ťi. Cei care ├«l cunosc ├«ncearc─â s─â dea de rudele apropiate ale acestuia. Prietenul lui foarte bun, Florentin Leondraliu, a scris acest mesaj: ÔÇ×Este din Berceni, to╚Ťi din Berceni da╚Ťi share. Apel umanitar! Prietenul nostru drag Popescu Florin Cristian, fiul asistentei Bibi Iord─ânescu, este una dintre victimele teribilului incendiu. Din p─âcate p─ârin╚Ťii au decedat ╚Öi nu cunoa╚Öte nicio rud─â sau un prieten apropriat. Este internat ├«n stare foarte grav─â la Spitalul SRI-ului. (Terapie Intensiv─â). V─â rog frumos s─â ne ajuta╚Ťi cu distribuirea acestui mesaj, doar c─â suntem mai mul╚Ťi mesajul este v─âzut ╚Öi re╚Öim s─â inform─â ├«n timp corenspunz─âtor familia.

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
cub pepe png
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
soferita bani benzina pompa jpeg
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg