Prima Doamnă a României ar putea fi una dintre ele. Toate sunt frumoase și deștepte

image
Carmen Iohannis, Loredana Tăriceanu, Olguța Dana Totolici, Valerie Cioloș, Adina Cataramă. Una dintre ele ar putea fi următoarea Prima DoamnăFOTO: Click!

Mai sunt cinci luni până la alegerile prezidențiale, dar mai mulți politicieni și-au anunțat deja candidatura. Mai mult, au scos ”armamentul greu”: își fac apariția în public cu soțiile. Prima Doamnă a României ar putea fi una dintre ele. Toate sunt frumoase și deștepte.

Se apropie alegerile prezidențiale, iar candidații nu au întârziat să anunțe că vor să ocupe fotoliul de la Cotroceni. Votul din 26 mai a arătat că românii și-au schimbat preferințele. Așadar, lupta pentru fotoliul de la Cotroceni va fi mai interesantă.

Mai mulți politicieni și-au anunțat deja candidatura și au scos ”armamentul greu”: își fac apariția în public cu soțiile. Liderii USR – PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, și-au pus recent poze pe Internet cu soțiile, iar Viorel Cataramă, președintele Dreptei Liberale, și-a luat consoarta la Antena 3 când și-a anunțat candidatura. Loredana Moise, a cincea soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, a ieșit public și a spus recent despre acesta că este un tată model și un soț devotat.

Carmen Iohannis este profesoară

Pe Carmen Iohannis (58 de ani) o cunoaște toată lumea.

image
Carmen Iohannis este mereu la brațul soțului ei la evenimente oficiale și de sărbători

Este profesoară de limba engleză la un colegiu de elită din Sibiu și nu a renunțat să profeseze după ce soțul ei, Klaus Iohannis, a fost ales președintele țării. Doamna profesoară are multe apariții publice, în vizite oficiale și de sărbători. Poartă rochițe scurte la școală, pe stradă, la recepțiile oficiale, inclusiv când l-a întâmpinat pe Papa.

Loredana Moise este designer

Călin Popescu Tăriceanu este căsătorit din anul 2013 cu Loredana Moise (40 de ani), care este mai tânără cu 26 de ani decât el.

image
Călin Popescu Tăriceanu este căsătorit din anul 2013 cu Loredana Moise

Un an mai târziu, președintele Senatului a devenit tată pentru a treia oară, la vârsta de 62 de ani. Loredana Moise lucrează ca designer vestimentar în cadrul companiei Gimo Com SRL.

Olguța Dana Totolici este avocat

Olguța Dana Totolici (38 de ani) este soția lui Dan Barna (USR), unul dintre cei mai în vogă politicieni de pe scena românească. 

image
Dan Barna și soția sa, Olguța Dana Totolici, au fost invitați la prânz de către Majestatea Sa Margareta

Liderul USR nu și-a anunțat candidatura, dar ne-a arătat-o pe soția sa. Olguța Dana Totolici este licențiată în Drept și se poate lăuda cu un job de excepție: este Head of Reward&Respect Labour Litigation Department la una din cele mai valoroase companii din România, OMV Petrom. Potrivit declaraţiei de avere a lui Dan Barna, Olguţa Dana Totolici câştigă anual 354.082 de lei (74.300 de euro), ceea ce se traduce într-un venit lunar de aproximativ 29.500 de lei (6.000 de euro). 

Valerie Cioloș-Villemin este agronom

Soţia lui Dacian Cioloş (PLUS) se numeşte Valerie Villemin (45 de ani) și este o expertă în agricultură pe care politicianul a cunoscut-o în timpul studiilor în Franţa.

valerie ciolos dacian ciolos jpeg
Dacian Cioloș s-a însurat cu o franțuzoaică, Valerie Villemin

În acest moment este consultant independent și predă cursuri de reducerea stresului. De asemenea, franțuzoaica lui Cioloș cântă pe scenă pentru a ajuta oamenii din sală să își elibereze mintea de probleme. Valerie Cioloș are un doctorat în științele agricole, dar și o firmă cu activitati de ”învățămâmant în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice și alte domenii).

Adina Cataramă este medic

Medicul estetician Adina Alberts (50 de ani) este soţia omului de afaceri Viorel Cataramă (63 de ani) și i-a dăruit acestuia  o fetiţă pe 15 august 2015, de Sfânta Maria.

image
Adina Cataramă a fost alături de soțul său Viorel Cataramă când acesta și-a anunțat că va candida la prezidențiale

Preşedintele Dreptei Liberale (DL) a fost de curând la Antena 3 să își anunțe candidatura la alegerile prezidențiale și a venit la braț cu soția. ”Relația noastră se bazează pe susținere reciprocă. Eu sunt umărul pe care soțul meu se sprijină la nevoie și el este la fel pentru mine”, a declarat Adina Cataramă.

Citește și

Carmen Iohannis a împlinit 58 de ani! Cum arăta Prima Doamnă în urmă cu 4 ani

Ce mare s-a făcut fetița Adinei Alberts și a lui Viorel Cataramă: "Deja ne încolonează pe toți!"

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
Fane Văncică reținut de polițiști pe 27 septembrie 2022 FOTO Inquam / George Călin
Cappadocia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg