Prima doamnă Carmen Iohannis şi-a făcut unghiile ca Anda Adam. Manichiura a atras toată atenţia

image
Emoționat, Klaus Iohannis a ținut-o strâns de mână pe soția sa

Invitaţi cu nume sonore se află printre cei care participă la festivalul de modă de la Sibiu. Piața Mare din centrul orașului s-a transformat într-un podium impresionant, pentru cunoscuți designeri români și străini, cărora a venit să le admire creaţiile şi prima doamnă Carmen Iohannis.

Cea de-a 8-a ediţie a festivalului de modă de la Sibiu i-a reunit pe unii dintre cei mai cunoscuţi designeri. Carmen Iohannis (58 de ani) a venit la prezentarea de modă împreună cu câteva prietene şi nu a ratat ocazia să filmeze ţinutele care i-au plăcut cel mai mult.

image
Carmen Iohannis s-a distrat în compania prietenelorFoto: arhivă personală

Soţia şefului statului a atras imediat atenţia la festivalul de modă cu nuanța ojei pentru care a optat. Culoarea deschisă și indrăzneață , pe care recent am văzut-o pe unghiile nonconformistei cântăteţe Anda Adam, nu a trecut neobservată nici în cazul primei doamne.

image
Anda Adam a şocat cu oja verde neon, ca de altfel cu toate accesoriile vestimentare

Nu este o întâmplare că prima doamnă se află în public la acest efstival. A devenit o tradiţie pentru Carmen Iohannis să participe la acest eveniment de modă.

Cei 16 designeri sunt unii dintre cei mai cunoscuţi din ţară, dar nu numai. Printrea ei se afl nume cunoscute precum: Cristina Nichita, Claudia Rawlings, Mahomed Al Dleme, Lena Criveanu, Kinga Varga.

Carmen Iohannis, rochie bleu ciel la întâlnirea cu Papa

image
Carmen Iohannis s-a distrat în compania prietenelor

Ultima apariţie intens comentată a primei doamne a fost cea de la finele lunii mai când s-a întâlnit cu Papa. Atunci Carmen Iohannis a purtat o rochie bleu ciel.”Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment și am vrut să transmitem, totodată, și un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate. Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, declara Eli Lăslean, designerul preferat de soţia preşedintelui, pentru Click!

Citeşte şi:

Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Blaj, la întâlnirea cu Papa

Iulia Albu critică apariția lui Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa Francisc: «Acest privilegiu nu îi aparține»

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg