Prima reacție a patronilor de la Ferma Dacilor. Ce spun despre problemele cu legea ale managerului Cornel Dinicu

„Da în familia noastră lumea are un trecut” este afirmația șocantă din prima reacție oficială a patronilor de la Ferma Dacilor după incendiul care a făcut șase victime. Cei doi patroni din Prahova și București își spun „familia Ferma Dacilor” și nu explică de ce în acte nu apare numele lui Cornel Dinicu, cel care se recomanda peste tot patronul complexului, un personaj controversat din lumea bodiguarzilor. 

În incendiul de la Ferma Dacilor au decedat 7 persoane iar una este dată dispărută
Ferma Dacilor din Tohani a ars în a doua zi de Crăciun

A apărut prima reacție oficială din partea celor două familii din Prahova și București care dețin în acte Ferma Dacilor, căci oficial numele fostului bodiguard controversat Cornel Dinicu nu apare nicăieri. Acesta se recomanda peste tot nu ca manager ceea ce se pare că era de fapt, ci ca patron al complexului deși în acte nu deține nimic.  

Potrivit unor surse din anchetă, la sediul Poliției Mizil a fost audiată ieri o femeie care s-a declarat reprezentanta firmei din București care apare în acte printre cei doi acționari ai complexului Ferma Dacilor din Tohanii de Prahova. 

Scrisoarea apel a patronilor de la Ferma Dacilor 

”Cu o durere de nedescris şi greu de dus, pentru care n-am fost pregătiţi în vreun fel în viaţa asta şi cu care nu ştim ce să facem sau cum să vedem vreo lumină, vă confirmăm că Ferma Dacilor, locul care ne-a fost şi ne este în continuare acasă, a ars. A ars de sus în jos.  

Nu ne ies calculele, ne dau cu virgulă explicaţiile, nu ştim, nu concepem. Aşteptăm cu nerăbdare investigaţiile autorităţilor pentru un răspuns şi din primul moment colaborăm cu ele pentru a-l găsi. Nu va aduce linişte inimilor noastre, dar măcar vom porni de undeva. 

Dincolo de articolele nesfârşite de la TV şi în online, trebuie să vă spunem că suntem altfel de oameni faţă de ce se spune. O singură dată dacă ne-aţi trecut pragul şi ne-aţi cunoscut, sigur nu v-a trecut indiferentă dragostea noastră faţă de oameni. Ferma Dacilor a pornit de foarte jos, mai puţin ca o afacere şi mai mult ca o familie.  

Am crescut animale, am lucrat pământul zi lumină şi am adunat pe toată lumea în jurul mesei noastre la final de zi.  Am vrut, în primul rând, să oferim oamenilor din zonă o şansă la mai mult. N-am refuzat pe nimeni care a căutat un loc de muncă. Aveam sau nu nevoie, am găsit ceva de făcut.  

N-am refuzat niciun producător local care voia să-şi vândă produsele la noi. Indiferent că a venit cu 1kg de ceapă sau cu 10kg de cartofi, noi le-am luat cu speranţa că pentru fiecare va fi puţin mai bine. N-am conceput şi n-am concepe altceva decât omenia.  

Da, în familia noastră lumea are un trecut. E un lucru minunat că unii oameni au reuşit să treacă prin viaţă mai demni decât noi. Datorită acestor oameni ne-am dorit din toată inima şi am învăţat să fim mai buni. 

Ani lungi şi grei stau mărturie faptului că am trăit altfel. Că ne iubim aproapele, că am stat în comunitate să ajutăm. Că fiecare zi ne-am aplecat capul şi am primit orice reproş cu umilinţă şi cu speranţa că vom fi iertaţi pentru păcatele tinereţii. Educaţia şi moralitatea unui om ţin în primul rând de şansă. Iar când şansa a venit, n-am ezitat nicio clipă. Ne-am îndreptat”, scriu semnatarii scrisorii. Ei cer înțelegere și compasiune căci toate victimele sunt din „familia Ferma Dacilor” 

”(…)Am vrut să avem un Crăciun puţin mai personal, urmând să deschidem larg porţile pentru publicul larg de Anul Nou. În aceste momente avem nevoie de o rugăciune pentru a ne îngropa copiii şi prietenii apropiaţi. Oamenii noştri de zi de zi, copiii adoraţi din vieţile noastre nu mai urcă soarele pe cer pentru noi. Ne dor inimile cum nu ne-au mai durut, cum n-am ştiut vreodată că-i posibil” se mai arată în scrisoarea citată de news.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net