Prima veste bună pentru Sorin Oprescu

image
Oprescu a fost arestat în 6 septembrie, iar avocaţii săi au cerut înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu

Cererea lui Sorin Oprescu în care solicita să fie transferat la Spitalul Universitar din Capitală a fost aprobată miercuri dimineaţă. Primarul suspendat al Capitalei va fi scos din arestul Poliţiei Capitalei dar dus la un alt spital în cursul zilei de miercuri.

Oprescu va fi dus la Spitalul Militar din Capitală deşi, în cererea formulată, acesta solicita să fie dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Avocaţii lui Sorin Oprescu au depus, marţi, o solicitare la Poliţia Capitalei pentru ca fostul edil să fie supus unor investigaţii medicale la Spitalul Universitar din Capitală, după ce luni s-a simţit rău şi a ajuns la spital pentru un control.

Sorin Oprescu vrea să fie consultat de doi medici cardiologi, Leonida Gherasim şi Dragoş Vinereanu, de la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Este închis pentru luare de mită

Sorin Oprescu este închis din data de 6 septembrie. El este acuzat că a primit mita 25.000 de euro de la patronul unei firme care dorea să se asigure că are un contract ferm cu primăria şi că va fi plătit pentru munca prestată. Oprescu a susţinut însă că banii reprezentau un împrumut şi le-a cerut judecătorilor să îi schimbe măsură arestului preventiv cu arestul la domiciliu.Cererea urmează să fie judecată săptămâna această la Tribunalul Bucureşti.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg