Primăria Sectorului 1, implicată într-un nou scandal. Anunțul uimitor făcut de Clotilde Armand

Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 1 se află în mijlocul unui nou scandal, după ce Clotilde Armand a anunțat că va închide instituția din lipsa fondurilor necesare pentru funcționare.

Clotilde Armand anunță că instituția se închide / foto: arhiva
Clotilde Armand anunță că instituția se închide / foto: arhiva

În replică, liderii filialelor PSD și PNL o acuză pe primară că provoacă scandal din rațiuni electorale și promit să sesizeze instituția Prefectului Capitalei pentru presupusa încălcare a legii.

PNL o acuză pe primăriță că minte: Primăria mai are aproximativ 2 milioane de lei

Ulterior, PNL o contrazice pe primăriță, susținând că dispune de aproximativ 2 milioane de lei, iar acuzațiile sale privind lipsa fondurilor sunt false.

Mai mult, liberalii critică decizia de închidere a primăriei și acuză administrația Armand de incompetență în gestionarea problemelor de siguranță în școli.

„Clotilde Armand minte! În extrasul de cont al Primăriei Sectorului 1 figurează 4 milioane de lei pentru bunuri și servicii pe acest an, iar plățile efectuate până la 29 februarie (adică facturi plătite efectiv) erau de 1,857 milioane de lei.

Cu toate acestea, primarul Clotilde Armand minte publicul și anunță că închide primăria și sistează serviciile publice. Primărița Armand blochează voit funcționarea Primăriei în timp ce școlile sunt lăsate fără pază, iar banii sunt risipiți pe amenzi plătite pentru incompetența echipei sale”, au acuzat liberalii într-un comunicat de presă.

Consilierii locali ai PNL au mai informat că au convocat o ședință alături de consilierii PSD „pentru a obliga primarul să ia măsuri urgente pentru îmbunătățirea siguranței în școlile din sector și pentru a explica de ce primarul Clotilde Armand aruncă în spațiul public informații mincinoase și alarmante prin care susține că primăria va fi închisă din cauza tăierii fondurilor”, anunțând că vor sesiza oficial instituția Prefectului Capitalei pentru încălcarea legii, în contextul în care Armand anunță închiderea primăriei.

O ședință va clarifica situația financiară de la primărie

PNL și PSD anunță că au convocat o ședință pentru a forța luarea de măsuri urgente în privința siguranței în școli și pentru a clarifica situația financiară a primăriei. Ei promit să sesizeze oficial Prefectura Capitalei cu privire la presupusele încălcări ale legii de către Armand.

În replică, primărița acuză PNL și PSD că mint și că au realocat fonduri către Catedrala Mântuirii Neamului, lăsând primăria fără resurse. Ea amenință cu deschiderea unor birouri temporare în fața sediilor partidelor politice pentru a atrage atenția asupra presupusei corupții și a incompetenței administrației anterioare.

„PSDPNL este cinic și ticalos și caută să creeze conflict între oameni și institutii, între instituții și instituții. PSDPNL se folosesc de Biserica Ortodoxă Română în lupta lor cu mine. Sunt în contact cu reprezentanți ai bisericii și aceștia mi-au zis că ei niciodată nu au cerut banii pe care PSD PNL i-a dat printr-un amendament la bugetul local și nu sunt deloc deacord cu oprirea serviciilor primăriei pentru așa ceva”, a mai transmis pe Facebook primărița, publicând o imagine cu amendamentul prin care sunt redirecționați banii.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Cornulete cu rahat  Sursa foto shutterstock 1725228796 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
soferi jpeg
Ranca Foto Ranca facebook jpg
pensie jpeg
lacul morii 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Profimedia (1) jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
oameni limbi diferite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net