Clotilde Armand, oprită de Poliţia Rutieră. Cu ce viteză a fost prinsă pe o stradă din Sectorul 1

Clotilde Armand, primăriţa Sectorului 1 al Capitalei, a fost prinsă de polițiști circulând cu viteză. Aceasta a rulat cu peste 77 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă era de 50km/h, fiind sancționată cu trei puncte penalizare.

Foto: Clotilde Armand, sancționată de poliție Foto: Facebook
Foto: Clotilde Armand, sancționată de poliție Foto: Facebook

Clotilde Armand a fost oprită de polițiști, duminică, în jurul orei 11, în Sectorul 1 din București. Aparatul radar a surprins mașina care era condusă de primarul Sectorului 1 Clotilde Armand deplasându-se cu o viteză peste limita legală, scrie Antena3 CNN.ro. Aceasta se afla într-o zonă cu o limită de viteză de 50 km/h.

Însă Clotilde Armand a apăsat accelerația ceva mai tare și aparatul radar a surprins-o cu o viteză de 77 km/h. Polițiștii au oprit-o, i-au cerut actele și pentru această viteză, primarul s-a ales cu un avertisment scris, dar și cu 3 puncte penalizare.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 163 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 722 de permise de conducere, 103 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 28 pentru conducere sub influenţa drogurilor şi 290 pentru viteză, fiind retrase 299 de certificate de înmatriculare.

Vești proaste pentru vitezomani

Începând cu anul 2024, în România se va implementa un nou proiect, creat de Compania Națională de Drumuri (CNAIR), pentru a asigura o mai mare siguranță în trafic. Proiectul, realizat în colaborare cu Poliția Română, presupune instalarea a peste 800 de radare de ultimă generație din anul 2024.

Proiectul presupune amplasarea a 300 de radare mobile și a cel puţin 500 de radare fixe pe autostrăzi, drumuri naționale și drumuri județene, după cum a declarat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR. 

În momentul în care un radar va depista depășirea limitei de viteză, acesta va captura o imagine cu șoferul si numarul de inmatriculare al maşinii. Prin această inițiativă autoritățile speră să îmbunătățească semnificativ siguranța pe drumurile din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net