Primărie cu hazna infectă în mijlocul curţii. Edilul recunoaşte: „E cea mai urâtă primărie“


    Aşa arată Primăria PrunişorFoto: "Adevărul"
Aşa arată Primăria PrunişorFoto: "Adevărul"

Dacă beau multă apă sau dacă exagerează cu mâncarea de fasole, angajaţii primăriei din comuna mehedinţeană Prunişor au probleme mari! Funcţionarii sunt nevoiţi să-şi facă nevoile într-o hazna din spatele instituţiei, extrem de murdară şi fără strop de apă.

În afară de faptul că e mizerabil, WC-ul din curtea Primăriei Prunişor este un pericol pentru cei care îi trec pragul, întrucât tavanul se poate prăbuşi în orice moment. Seara, după ce se termină programul la primărie, toaleta este luată cu asalt şi de clienţii unei cârciumi din apropiere. De teama primarului, angajaţii instituţiei publice nu suflă o vorbă şi suportă de ani de zile această situaţie.

Aşa arată haznaua
Aşa arată haznaua

Sediul Primăriei Prunişor s-a mutat acum 12 ani într-o clădire confiscată de comunişti de la un boier din zonă. Conacul a fost preluat într-o stare deplorabilă şi n-a fost reabilitat niciodată.

"Nu mai investim, fiindcă vrem să ne mutăm"

Primarul Nandi Covlea (PSD), care a obţinut la alegerile locale din iunie cel de-al patrulea mandat, spune cu seninătate: „Eu recunosc că este cea mai urâtă. Am rămas cu treaba asta, am făcut proiecte cu drumuri, cu canalizare şi alimentare cu apă, considerând că noi, la primărie, mai putem aştepta. Dar nu prea mai putem aştepta“. Covlea susţine că are în vedere, de mai mulţi ani, construirea unui sediu nou, în centrul comunei, care are 15 sate aparţinătoare şi în jur de 2.000 de locuitori. Edilul se plânge însă că n-a găsit fonduri. „A fost şi toaleta mai curată, dar nu mai investim, fiindcă vrem să ne mutăm. Acum am făcut proiectul să schimb şi primăria, facem un sediu nou care să respecte toate criteriilea astea, europene. Nu am prins nicio finanţare, îl vom face pe banii primăriei“, anunţă Covlea.

Click! spune

Aşa arată vila primarului Nandi Covlea
Aşa arată vila primarului Nandi Covlea

Primarul de la Prunişor a fost ridicat în 2014 şi dus la sediul DIICOT Mehedinţi pentru a fi audiat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de două milioane de euro. La începutul anului 2015, edilul a suferit un atac cerebral, fiind adus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Turnu Severin, unde a stat internat la terapie intensivă peste o lună. Nandi Covlea, unul dintre cei mai vechi membri PSD din Mehedinţi, deţine în localitatea Prunişor un domeniu impresionant: o vilă cu 11 camere, mai multe piscine şi chiar o capelă de rugăciuni.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg