Primarul de la Sângeorz Băi care și-a bătut copilul a avut mandatul suspendat miercuri dar a fost repus în funcție joi

image
Traian Ogâgău și-a terorizat copilul, a fost condamnat de justiție dar este în continuare primar

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care s-a filmat în timp ce îşi umilea fiica, a fost validat pentru încă un mandat joi, de Judecătoria Năsăud. Traian Ogâgău a fost suspendat miercuri de prefect din funcția de primar dar a fost vorba de precedentul mandat care era încă în vigoare.

Lovitură de teatru în scandalul din jurul primarului orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău. Judecătoria Năsăud a validat mandatul primarului ales al oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care a candidat ca independent la scrutinul din 27 septembrie, relatează TimpOnline.ro. Instanţa a respins totodată cererile de invalidare formulate de viceprimarul Virgil Dumitru şi de PSD Bistriţa-Năsăud prin preşedintele Radu Moldovan. Conform legii, hotărârea poate fi atacată cu apel la Judecătoria Năsăud.

Cum a fost posibil ca un primar demis să fie validat a doua zi

După ce miercuri prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a semnat ordinul de încetare a mandatului primarul din oraşul Sângeroz-Băi, Traian Ogâgău toată lumea credea că adio primărie pentru edilul care și-a chinuit fiica vrând să o disciplineze. Reprezentanţii instituţiei au precizat, pentru News.ro, că decizia nu are legătură cu faptul că Ogâgău a fost reales ci este vorba despre încetarea mandatului pentru care Ogâgău a fost ales în 2016. Cum a fost posibil? Edilul a profitat de faptul că Judecătoria Năsăud nu validase încă mandatul pentru care a fost reales la 27 septembrie 2020 și iată-l primar demis doar 24 de ore

Reacția primarului din Sângeorz-Băi

”V A L I D A T pentru noul mandat! MARE VICTORIE dragii mei sângeorzeni! Ce m-aş fi făcut fără sprijinul dumneavoastră?! Mulţumesc bunului Dumnezeu şi tuturor sângeorzenilor pentru susţinere şi implicare! Rugăciunile voastre au fost ascultate! Am avut şi am încredere în justiţie!”, a scris Ogâgău pe Facebook joi seară.

De ce a rămas primarul din Sângeorz-Băi fără mandat 

Traian Ogâgău a fost condamnat, în luna iulie a acestui an, de către magistraţii Judecătoriei Năsăud, la un an de închisoare cu suspendare şi un termen de supraveghere de doi ani, pentru comiterea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. El a contestat sentinţa Judecătoriei Năsăud, însă marţi, 13 octombrie, Curtea de Apel Cluj a menţinut decizia instanţei de fond. 

Primarul din Sângeorz-Băi a devenit celebru după ce și-a agresat fiica

Ogâgău a intrat în atenţia opiniei publice după ce au apărut imagini filmate chiar de el în urmă cu un an, în care o pune pe fiica sa să stea în genunchi, dezbrăcată de la brâu în sus şi o umileşte. 

Citiți și

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a filmat fiica în genunchi, a câştigat un nou mandat: "I-am ciuruit"

Primarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat umilindu-și fiica, și-a pierdut mandatul. A fost condamnat definitiv

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
catalin boboc secretar de stat FOTO pagina personala Facebook
Nikol Paşinian
image
image
image
image
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg