Primarul din Păulești-Vrancea, chef de ziua lui în Primărie, fără respectarea măsurilor anti-covid

image
Dănuț Soare, primarul comunei Păulești, Vranceafoto: Adevarul.ro

Primarul comunei Păuleşti din judeţul Vrancea are dosar penal după ce a organizat o petrecere de ziua sa, fără respectarea măsurilor de distanţare socială şi a tuturor celorlalte reguli impuse de pandemie.

Alesul local ar fi petrecut ziua sa de naştere în sediul primăriei, iar poliţiştii au aflat despre petrecere după ce o femeie a făcut plângere.

" La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de  28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 38  de ani, ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice, la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii  virusului Sars-CoV 2. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a transmis vineri Biroul de Relaţii cu Presa al IPJ Vrancea, potrivit News.ro.

Există informaţii conform cărora la evenimentul în care primarul Dănuţ Soare şi-a sărbătorit ziua ar fi participat cel puţin 12 persoane, fără a fi respectate regulile de distanţare si de  evitare a transmiterii coronavirusului. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal  pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
visarion alexa
CTP
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
Noile monede cu portretul Regelui Charles al III-lea (foto: Facebook / The Royal Mint)
visarion alexa
bucatar
nicusor dan primar bucuresti jpeg
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg