Primele declaraţii ale tânărului snopit în bătaie la Cluj

Ultima actualizare:
Alex şi mama lui au vorbit despre cum s-a ajuns la bătaia cruntă
Alex şi mama lui au vorbit despre cum s-a ajuns la bătaia cruntă

Imaginile cu băiatul bătut cu bestialitate cu pumnii şi picioarele care au făcut înconjurul ţării au revoltat românii, care vor ca agresorii să plătească scump. Ei au fost reţinuţi de poliţişti şi riscă să ajungă după gratii pentru tentativă de omor. În timp ce vinovaţii se aşteaptă la o pedeapsă aspră, Alexandru a rămas cu sechele. În urmă bătăilor încasate, el are tulburări de comportament, nu se poate concentra şi suferă de pierderi de memorie.

Alex a fost lovit de mai bine de 40 de ori în cap şi corp, iar loviturile i-au cauzat răni grave. Dus de urgenţă la spital, după trei ore în care a zăcut inconştient, tânărul a fost asigurat de medici că este în regulă, însă lucrurile par să se complice. Într-o intervenţie la emisiunea "Wowbiz", tânărul a povestit cum s-a întâmplat totul şi ce probleme are acum.


    Alex şi mama lui au vorbit despre cum s-a ajuns la bătaia cruntăfoto: captură Kanal D
Alex şi mama lui au vorbit despre cum s-a ajuns la bătaia cruntăfoto: captură Kanal D

"Încă am un pic de traumă. Ne-am întâlnit mai mulţi prieteni cum facem în fiecare weekend. Am cumpărat câte două sticle de bere şi s-a ajuns la... Am minţit că am împins o fată ca să mă duc să dorm. Eu aveam o ţigară, dar nu am fumat-o de faţă cu ei. Asta l-a enervat pe un agresor după ce ne-am îmbătat, că de ce vreau să fumez eu aşa ceva. Toţi sunt consumatori. Mi-au luat ce aveam în pachet, au tras câte două fumuri şi au zis că dacă eu nu bag cinci, mă bat. Sunt prieten cu ei de două luni. Cred că sunt afectat, tot uit ce fac, tresar noaptea când dorm. Acum nu ştiam unde mi-am lădsat pijamalele. Aş vrea ca agresorii să fie bătuţi, nu cum am fost eu terorizat. Să fie traşi la răspundere şi ţinuţi în puşcărie unde le este locul", a spus victima marţi seara la kanal D. 

Întregul clip video cu imaginile revoltătoare a fost publicat pe Facebook şi înregistrat de o tânără, care în loc să cheme ajutoare, a făcut filmul viral. Mama tânărului este îngrozită de ce putea să se întâmple cu băiatul ei.   

"Fiul meu nu a fumat lângă ei. Ştiu că fiul meu are probleme şi nu are voie să bea sau să fumeze. Are ADHD, tulburare de comportament şi hiperactivitate. Îi explic mereu. Agresorii nu credeau că se va ajunge aici. A două zi i-au dat mesaje de iertare lui Alex pe Facebook, se temeau. Acum fiul meu nu poate să doarmă în pat, îi pun ceva pe jos şi se întinde. I-au făcut multe analize la spital, organele interne sunt ok, coastele nu sunt rupte, nu are fracturi la nivelul feţei. La cap nu are probleme, dar trebuie să refacem analizele. Din ureche i s-au scos cheaguri de sânge", a spus şi femeia care i-a dat viaţă lui Alex la Kanal d.  

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net