Primele declaraţii făcute de Matteo Politi după ce a fost pus în libertate: «Am bacalaureatul, nu 8 clase!»


    Matteo Politi şi iubit lui IoanaFoto: arhivă personală
Matteo Politi şi iubit lui IoanaFoto: arhivă personală

Matteo Politi a scăpat de arest în urmă cu doar câteva zile, dar nu mai are voie să profeseze ca medic în România. Italianul a făcut primele declaraţii după ce a fost pus în libertate şi a explicat că are cursuri de cosmetică medicală care nu sunt recunoscute la noi în ţară ca fiind echivalente cu cele de estetică. Politi a operat şi a practicat chirurgia plastică la noi fără a avea drept de liberă practică.

Matteo Politi, alias Matthew Mode, italianul care a operat în mai multe clinici private din București, fără să aibă studii de medicină, a fost acuzat de înșelăciune în formă simplă și continuată, dar și de exercitarea fără drept a unei profesii. Bărbatul a fost arestat în luna februarie dar o decizie recentă a magistraţilor i-a readus libertatea, dar nu şi dreptul de a profesa. Într-un interviu acordat la Observatorul Antena 1, Matteo Politi susţine în continuare că are studii medicale, care nu ar fi recunoscute de statul român. "Nu am 8 clase, aşa cum s-a spus. Am absolvit liceul, am luat bacalaureatul şi am studii în medicină. Este o problemă cu aceste cursuri care nu sunt recunoscute în România. Eu am făcut cursuri de cosmetică, care nu sunt echivalate ca fiind cursuri de estetică", a spus italianul.

Matteo Politi, pus în libertate de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1

Falsul medic italian Matteo Politi a fost pus în libertate de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, la cererea procurorilor. Astfel, decizia din 3 iunie a rămas definitivă miercuri (5 iunie) ca urmare a faptului că nu a fost înregistrată nicio contestație la instanța ierarhic superioară.

Matteo Politi a fost arestat, după ce a încercat să fugă din țară. Bărbatul este acuzat pentru practicare ilegală a unei meserii care implică viața omului. Cu toate acestea, magistraţii l-au considerat nevinovat, dar i-au impus anumite restricţii. 

Magistrații i-au impus lui Matteo Politi să nu depăşească rază teritorială a Municipiului Bucureşți și a județului Ilfov, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată şi să nu desfăşoare profesia de chirurg plastician-estetician.

Italianul a fost arestat în urmă cu patru luni în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară pe la Punctul de Frontieră Curtici. El călătorea cu un tren InterRegio, pe relaţia Bucureşti - Budapesta.

Citeşte şi:

Chirurgul cu 8 clase făcea sprâncene din păr pubian. Avea două nume false

Clinică privată, închisă după cazul falsului chirurg Matteo Politi

cub horoscop supărare png
Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg