Primele două tramvaie au traversat Pasajul Basarab - VIDEO

Galerie
Galerie

Pasajul suprateran Basarab a intrat în ultima fază de execuţie. Construcţia de 1.900 de metri lungime va fi azi tranzitată de 13 tramvaie şi 26 de camioane pentru testele de rezistenţă.

UPDATE Ora 18.30 Oprescu: "Pasajul, început de Băsescu, terminat de Oprescu"

Primarul Sorin Oprescu a declarat azi că va instala mai multe plăcuţe informative pe Pasajul Basarab. Una va fi dedicată firmelor care au realizat construcţia, iar alta celor doi artizani ai lucrării. "Am să pun mai multe plăcuţe. Una, din respect pentru constructor şi una specială:  "Început de Băsescu, terminat de Oprescu". Edilul general l-a omis însă pe fostul primar, Adriean Videanu, a cărui ştafetă a preluat-o. Acesta a avut un mandat de aproape 4 ani la Primăria Capitalei.

Azi la prânz primele două tramvaie, fără călători, au făcut un tur pe pasaj şi au oprit în staţia de pe podul susţinut de cabluri (hobanat). În cursul acestei zile testele de rezistenţă vor continua, iar podul va fi încărcat la maximum.

VEZI AICI MAI MULTE POZE


    Galerie
Galerie

Nu mai puţin de 13 tramvaie şi 26 de camioane grele, care cântăresc împreună 1.500 de tone, se vor afla simultan pe podul hobanat.

La inaugurarea sa, preconizată pe data de 3 iunie, pe pasaj vor circula tramvaiele liniei 34, care vor avea traseu prelungit până în Ghencea.

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
cub lensa animat gif
parlamentul european profimedia  jpg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif