Primele imagini de la priveghi. Soția lui Vadim, răpusă de durere


    Doina Vadim Tudor a plâns la căpătâiul soţului ei, mort la doar 65 de aniFoto: Sever Gheorghe
Doina Vadim Tudor a plâns la căpătâiul soţului ei, mort la doar 65 de aniFoto: Sever Gheorghe

„Tribunul” a murit luni, 14 septembrie, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală. Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani. Cei care vor să îi ofer un ultim omagiu fondatorului Partidul România Mare au ocazia marți (15 septembrie).

Trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Cel Nou din București, în jurul orei 12.30.

Imagini exclusive de la priveghiul lui Corneliu Vadim Tudor

Inițial, familia solicitase Senatului ca trupul „tribunului” să  fie depus la Casa Poporului, unde acesta a muncit 16 ani, pe vremea când era senatorul României. Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu nu a aprobat încă solicitarea.

Soția lui Vadim Tudor a mărturisit că își dorește ca lumea să își amintească de politician drept "un bun patriot, care și-a iubit țara mai presus de orice pe lume. Doina Vadim Tudor a făcut dezvăluiri senzaționale despre momentele dramatice prin care a trecut: "A făcut infarct ieri, dintr-o dată. Nu s-a putut face nimic, era pe suprafaţă întinsă. Au făcut masaj cardiac două ore, 16 oameni, dar nu au mai putut face nimic. Am găsit poezia (despre moarte, "Ultima cafea", n.r.) cu 2 zile inainte, cu niste poze pe care el le-a lasat pe birou. L-am ţinut de mână ieri dimineaţă si nu a mai apucat să spună nimic".

Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat cu onoruri militare, joi (17 septembrie), la cimitirul Ghencea Civil.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea