Primele trei centre Cicloteque se deschid mâine

image
biciclet─â

Asocia┼úia MaiMultVerde anun┼ú─â deschiderea sezonului ciclist din 2012 ┼či a primelor trei centre din re┼úeaua Cicloteque odat─â cu venirea prim─âverii. Vineri, 6 aprilie, vor fi deschise centrele din Parcurile Tineretului, Titan ┼či Her─âstr─âu. 100 de biciclete ┼či echipamentul de protec┼úie necesar sunt puse la dispozi┼úia amatorilor de mers pe biciclet─â din Bucure┼čti ├«n fiecare zi a s─âpt─âm├ónii ├«ntre 12.00 ┼či 20.00.

Cicloteque este un serviciu de bike-sharing pus la dispozi┼úia bucure┼čtenilor de Asocia┼úia MaiMultVerde. ├Äncep├ónd cu 2012, serviciul se autosus┼úine din ├«nchirierea bicicletelor din centrele din Bucure┼čti. Sistemul de bike sharing Cicloteque ├«┼či ├«ncepe al cincilea an de func┼úionare ├«n 6 aprilie prin deschiderea a primelor trei din cele ┼čase puncte de ├«nchiriere din Bucure┼čti.

simeon stalpnicul png
biciclet─â

Pentru ├«nceput vor fi deschise centrele din parcurile Tineretului, Titan ┼či Her─âstr─âu, urm├ónd ca ├«n a doua jum─âtate a lunii aprilie s─â fie deschise treptat ┼či centrele din Parcul Drumul Taberei, de la Facultatea de Drept ┼či sta┼úia din zona Pie┼úei Romane, de la Centrul Public al Funda┼úiei Soros.

Cele trei centre sunt deschise ├«n fiecare zi a s─âpt─âm├ónii ├«ntre orele 12.00 ┼či 20.00. ├Änchirierea bicicletelor se poate face ├«n centre ┼či online pe site-ul www.cicloteque.ro, urm├ónd trei pa┼či simpli: ├«nregistrarea, crearea unui cont ┼či plata prin e-payment sau online banking.

Tarifele sunt foarte avantajoase: 10 lei/or─â pentru ├«nchiriere test sau 2 lei pe or─â pe baza unui abonament. ├Ämpreun─â cu bicicleta, utilizatorul prime┼čte ┼či echipamentul de protec┼úie necesar (antifurt, casc─â de protec┼úie, genunchiere, m─ânu┼či). Pentru studen┼úi, ┼čomeri ┼či pensionari, tarifele sunt reduse la jum─âtate. Dup─â ├«nchiriere bicicletele pot fi returnate ├«n oricare dintre centrele Cicloteque deschise.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg