Primeşte o casă după ce a salvat un copil

Marian, în ziua în care  a devenit eroul satului
Marian, în ziua în care a devenit eroul satului

Nu ar fi crezut niciodată că viaţa i se poate schimba atât de mult în doar două săptămâni. Este privit ca un erou, admirat de tot satul, a primit haine, bani de studii, excursii la munte şi la mare, iar acum, de ziua lui, are parte de cea mai mare surpriză din viaţă. În semn de recunoştinţă că a salvat un copilaş din fântână, Primăria îi ridică o casă.

Marian Becheanu va împlini, duminică, 15 ani. Se aştepta ca aniversarea lui să fie modestă, ca în fiecare an, în căsuţa în care locuieşte cu tatăl şi bunicul lui, după ce mama l-a părăsit cu mulţi ani în urmă.

Anul acesta, însă, va fi sărbătoare în comuna Segarcea. După ce, în urmă cu două săptămâni, Marian  a devenit eroul satului, primarul spune că i-a pregătit multe surprize. Cea mai importantă, însă, la care copilul nici nu a visat vreodată, este o locuinţă.

''Ne-am hotărât să îi facem o casă. O să-i alocăm 300 de metri pătraţi, cumpărăm materiale de construcţii şi îi ridicăm o casă a lui'', a spus, mândru, Nicolae Popa, edilul localităţii.

Locuinţa va avea o suprafaţă de 300 mp


    Marian, în ziua în care  a devenit eroul satului
Marian, în ziua în care a devenit eroul satului

Deocamdată, Marian este elev în clasa a VII-a la Şcoala Generală din Segarcea, dar e în culmea fericirii că va avea o casă numai a lui. „Sunt mândru de el. Toată lumea l-a aplaudat, este extraordinar. A făcut un lucru foarte curajos şi dacă aş fi fost lângă el l-aş fi îndemnat şi eu să facă la fel", a povestit Nicolae Becheanu, tatăl băiatului. 

Marian şi-a riscat viaţa şi a coborât într-o fântână adâncă de 15 metri pentru a-l salva pe Gabriel, un băieţel de 3 ani, care căzuse înăuntru. Pompierii s-au chinuit să-l salveze, însă Marian era singurul care încăpea în puţul îngust, de circa 30 de centimetri. Curajos, fără să stea prea mult pe gânduri, el a intrat în fântână şi a reuşit să-l aducă la suprafaţă pe Gabriel.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
cub mircea baniciu png
Mara G si Mario Mutu  jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg