Principalul suspect al dublei crime de la Iaşi a fost prins la Roma

Ultima actualizare:

În ziua în care a fost înmormântată Ioana Vanesa Burlacu, tânăra de 23 de ani ucisă la Iași, alături de iubitul ei, Poliția Română a anunțat că principalul suspect al dublului asasinat a fost capturat, la Roma. Este vorba despre studentul marocan, cu cetățenie canadiană, El Bourkadi Ahmed Sami.

Youssef Ajniyah și Ioana Vanesa Burlacu, studenții uciși cu bestialitate. Foto: Facebook
Youssef Ajniyah și Ioana Vanesa Burlacu, studenții uciși cu bestialitate. Foto: Facebook

"Prin cooperarea dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia (Poliţia Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracţiunea de omor, din judeţul Iaşi. Cel în cauză a fost localizat şi reţinut, în Roma", a transmis Poliţia Română, într-un comunicat.

Tânărul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi fusese dat în urmărire de către poliţişti. El este acuzat de omor şi a fost arestat în lipsă.

Studentul marocan fusese dat în urmărire

Poliţia Română a anunţat, luni, că a fost dat în urmărire El Bourkadi Ahmed Sami, cetăţean canadian născut în 25-06-2001, domiciliat în judeţul Iaşi. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

S-a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor”, a transmis Poliţia Română.

Autorităţile au publicat şi semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 m ,faţă ovală, ochi negri, ten măsliniu, păr negru, barbă. Tânărul, de origine marocană, este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi. Surse oficiale afirmă că suspectul s-ar fi prezentat la spital pentru a fi pansat, după care ar fi fugit din ţară.

image

Cei doi studenți, uciși cu bestialitate în vila în care stăteau cu chirie

Cei doi studenți uciși cu bestialitate, cu mai multe lovituri de cuțit, se mutaseră de puțin timp în vila din cartierul Moara de Vânt, din Iași. Tânăra de 23 de ani, Ioana Vanesa Burlacu, și tânărul de 25 de ani, Youssef Ajniyah, au fost descoperiți fără viață vineri, 10 decembrie. Ambii erau studenți la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa”, din Iaşi. Formau un cuplu și înainte să fie omorâți se pregăreau

Știre în curs de actualizare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net