Principele Nicolae nu a fost primit la parastasul Regelui Mihai. Preotul i-a dat un ceai de mil─â

image
Fostul prin╚Ť Nicoale a plecat sup─ârat de la parastul bunicului s─âu, de m├ón─â cu so╚Ťia sa, Alina Binderfoto: arhiv─â personal─â

Pe 5 decembrie, se împlinesc doi ani de moartea Regelui Mihai, dar parastasul a avut loc pe 24 noiembrie, la Curtea de Argeș. Toată familia regală s-a recules la mormântului fostului suveran al României, inclusiv Principele Nicoale. Dar la masă nu a fost lăsat să participe.

Scandalul de la Casa Regal─â a Rom├óniei pare c─â nu se mai termin─â! Fostul prin╚Ť Nicolae a plecat sup─ârat de la parastul bunicului s─âu, Regele Mihai, de m├ón─â cu so╚Ťia sa, Alina Binder. Acesta a fost l─âsat s─â participe la slujb─â ╚Öi s─â se reculeag─â la morm├ónt, al─âturi de ├«ntreaga familie regal─â, ├«ns─â nu i s-a permis s─â stea la masa organizat─â pentru parastas. Surse din interior vorbesc despre faptul c─â Principele Radu Duda nu i-ar fi dat voie s─â participe la poman─â. ÔÇŁLa masa din interiorul Episcopiei nu a fost l─âsat. Revoltat de un asemenea gest, episcopul, ├«nsu╚Öi, l-a invitat pe Nicoale ├«n interior ╚Öi l-a servit cu un ceaiÔÇŁ, ne-au dezv─âluit sursele noastre.

Principele Nicolae nu a f─âcut scandal, ci a plecat resemnat, al─âturi de so╚Ťia lui, de╚Öi pe chip i se putea citi m├óhnirea. ╚śi la ├«nmorm├óntarea bunicului s─âu, t├ón─ârul a avut parte de sfidarea familiei. A fost primit la ├«nmorm├óntare, dar a fost alungat de la parastas. De fiecare dat─â m─âtu╚Öa sa, Principesa Margareta - Custodele Coroanei, dar ╚Öi so╚Ťul ei, Radu Duda, s-au scuzat ╚Öi au spus c─â nu-l pot ierta pe Nicoale┬á pentru c─â nu ╚Öi-a asumat copilul f─âcut cu Nicoleta C├«rjan. Principesa a refuzat chiar s─â participe anul trecut la nunta nepotului s─âu, pe motiv c─â ÔÇŁface o vizit─â ├«n ora╚Öele Soultzmatt ╚Öi Haguenau din Alsacia, Republica Francez─â, la invita╚Ťia oficial─â a autorit─â╚Ťilor celor dou─â municipalit─â╚ŤiÔÇŁ.

Principele Nicolae, exclus din lista de succesiune la tron

Nepotul Regelui Mihai I a fost exclus din Casa Regal─â ╚Öi, implicit, din succesiunea la tron, ├«n urma unei decizii din 2015. Nicolae era al treilea ├«n ordinea de succesiune, dup─â Mihai I ┼či Principesa Margareta. Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu a fost precizat ├«n comunicatul de pres─â remis de Casa Regal─â. Din document reiese ├«ns─â, indirect, c─â acesta are leg─âtur─â cu stilul de via┼ú─â al fostului Principe. Anul acesta, ├«n martie, fostul principe Nicolae a anun┼úat c─â a realizat un test de paternitate din care reiese c─â este tat─âl copilului Nicoletei C├«rjan ╚Öi c─â-┼či asum─â responsabilitatea legal─â. Cei doi au ├«mpreun─â o feti╚Ť─â, pe Iris Anna, care acum are trei ani.

Citește și:

Fosta iubit─â ├«i cere Principelui Nicolae s─â recunoasc─â feti┼úa: ÔÇťNumai ├«n urma testului ADNÔÇŁ

Regele Mihai ar fi ├«mplinit 98 de ani. A fost membru al mi╚Öc─ârii spirituale ÔÇ×Re├«narmarea moral─âÔÇŁ ╚Öi a scris o pies─â de teatru

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Prezentare formular digital PLF - 18 dec 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu de padure grecia jpeg
image png
image png
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg