Principesa Margareta și mama fostului Principe Nicolae, marile absente de la nunta regală. Iată motivul!

pincipele nicolae nunta 0 jpeg
Principesa Margareta și sora ei, Principesa Elena, nu au participat la nunta fostului Principe Nicolaefoto: Arhiva Click!

Zi mare pentru nepotul Regelui Mihai I, Nicolae, care și-a unit destinul de cel al alesei inimii sale, Alina Binder, duminică, 30 septembrie! Mirii au avut parte de o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți în cadrul Bisericii Sfântul Ilie din Sinaia, uniunea dintre cei doi uimind prin simplitate și eleganță. Deși evenimentul a fost unul lăudat și urmărit cu interes de către simpatizanții Casei Regale a României, membrii familiei regale nu au luat parte la fericitul eveniment.

La cununia religioasă a fostului Principe Nicolae cu Alina Binder nu au fost prezente nici mama acestuia, Principesa Elena, nici mătușa lui, Principesa Margareta, pe care Nicolae o rugase chiar, în urmă cu ceva vreme, să-i fie nașă. „Săptămâna trecută am scris o scrisoare către mătuşa mea, Principesa Margareta, am întrebat dacă..ne-ar face o onoare, de fapt, să fie naşa şi unchiul meu să fie naşul nostru la nuntă”, spunea Nicolae Medforth-Mills, în urmă cu ceva vreme. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă, apele fiind încă destul de „tulburi” între membrii familiei regale a României.

image
Foto: Captură YouTube

Deși cauzele potrivit cărora mama lui Nicolae nu a participat la nunta fiului său rămân, momentan, necunoscute, dintr-un comunicat al Casei Regale a României, se pare că a ieșit la iveală motivul pentru care Majestatea Sa Margareta nu a putut să participe la fericitul eveniment din viața nepotului său. Principesa avea programată, din timp, o vizită în afara țării.

image
Principesa Margareta și Principele Radu nu au participat la nunta fostului Principe Nicolae Foto: Arhivă personală

„Sâmbătă, 29 septembrie, și duminică, 30 septembrie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu vor face o vizită în orașele Soultzmatt și Haguenau din Alsacia, Republica Franceză, la invitația oficială a autorităților celor două municipalități. Majestatea Sa se află în Alsacia pentru a onora memoria soldaților români uciși în anii 1917 și 1918, în lagărul de prizonieri ai armatei germane. De asemenea, Majestatea Sa dorește să aducă omagiu localității Soultzmatt, care a donat Guvernului României, în anul 1919, locul pe care fusese așezat lagărul, pentru a fi transformat în cimitir militar românesc. Cimitirul a fost construit în anii 1919-1920”, a fost mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a familiei regale a României.

image
Principesa Margareta și Principele Radu nu au participat la nunta fostului Principe Nicolae

Într-un acordat difuzat recent, Nicolae al României a precizat că a trimis invitații la nuntă tuturor rudelor, inclusiv Majestății Sale Margareta, Custodele Coranei Regale. Se pare însă că rudele lui Nicolae nu au trecut peste cauzele care au dus la dezmoștenirea fostului Principe al României, care nu au fost aduse la cunoștința publicului larg însă.

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, și, implicit, din succesiunea la tron, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. 

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir2 jpg
pacienta targa smurd FOTO Adevarul
image
image
image
image
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg
hot mascat jpeg
FotoJet jpg