Prințul Paul este de negăsit. În ce țară ar vrea să ceară azil politic. Ce se întâmplă cu prințesa Lia

Ultima actualizare:

    Dat în urmărire internațională, prințul Paul este de negăsitfoto: arhiva Click!
Dat în urmărire internațională, prințul Paul este de negăsitfoto: arhiva Click!

Prințul Paul a dispărut fără urmă după ce a fost condamnat definitiv în dosarul ”Ferma Băneasa”. Nepotul regelui Carol al II-lea a fost dat în urmărire generală, dar este în continuare de negăsit. Apropiații săi cred că Paul al României ar vrea să ceară azil politic în Luxemburg sau Liechtenstein, state ale căror monarhi i-ar fi recunoscut oficial lui Paul statutul de mebru al Casei Regale.

Paul al României pare hotărât să facă orice pentru a scăpa de pușcărie. Condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare, nepotul regelui Carol al II-lea se afla în Portugalia la data pronunțării sentinței, însă autoritățile nu l-au mai găsit acolo, iar apropiații săi cred că acesta va cere azil politic într-o țară europeană.

„Plecase în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune. Lia a vorbit cu el în ziua deciziei, dar de atunci nu a mai vorbit”, a declarat, pentru Stirileprotv.ro, Florin Ghiulbenghian, prieten de familie.

Acasă la București, Prințesa Lia și fiul lor au rămas singuri. Spune că nu știe nimic despre locul unde s-ar ascunde Prințul Paul și nici care îi sunt planurile sale de viitor. Apropiații spun însă că acesta este gata să ceară azil politic într-o țară europeană, Luxemburg sau Liechtenstein, unde monarhi i-ar fi recunoscut oficial lui Paul statutul de mebru al Casei Regale.

Citește și:

Cine este soția prințului Paul. Lia, acuzată că și-a înșelat soțul cu o femeie, dată în judecată de propria fiică

Prințesa Lia, obligată să părăsească vila familiei

În timp ce Prințul Paul și-a câștigat statutul de fugar și urmărit internațional, soția lui, Prințesa Lia și fiul lor, Carol Ferdinand, sunt nevoiți să părăsească vila impresionantă din Sectorul 2 al Capitalei, în care locuiesc de ani buni și asta pentru că, susțin surse apropiate de familie, după decizia de condamnare nu ar mai avea banii necesari să plătească ratele la bancă.

Dacă va fi găsit și extradat în România, Prințul Paul nu va ispăși întreaga pedeapsă de trei ani și patru luni. Pentru că are 72 de ani el poate fi eliberat din închisoare după ce execută doar o treime din detenție. Între timp însă, va da în judecată România la CEDO, pentru că susține că a fost condamnat pe nedrept.

Citește și:

Mărirea şi decăderea Prinţului Paul. În 2010 era protejatul şefului statului, astăzi merge la puşcărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net