Prinţul Paul, executat silit pentru 1,8 milioane de lire sterline

Aceasta este casa unde locuiește prinţul Paul
Aceasta este casa unde locuiește prinţul Paul

Vizită, deloc plăcută, pentru prinţul Paul şi prinţesa Lia a României. Casa celor doi, din sectorul 2 al Capitalei, a fost luată ieri la puricat de un executor judecătoresc. Asta după ce Paul Lambrino nu i-a achitat datoria de 1,8 milioane de lire sterline unui jurnalist britanic, iar instanţa i-a dat câştig de cauză celui din urmă.

Şi Alteţele Regale au datorii… şi încă ce datorii. Paul Lambrino, cunoscut şi ca prinţul Paul (67 de ani) trebuie să-i plătească lui Marco Houston, editorul publicaţiei britanice “Royalty Magazin”, aproape 2 milioane de lire sterline. Cel puţin asta a hotărât o instanţă britanică în 2010, iar executarea silită se face în baza unei decizii definitive pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în 16 iunie 2015. Joi (10 septembrie), în jurul orei 9.00, executorul judecătoresc a intrat în locuinţa lui Lambrino, din sectorul 2, sub escorta poliţiei şi a jandarmilor.

Nici prinţul Paul, nici prinţesa Lia (61 de ani) nu se aflau acasă, dar au ţinut legătura prin telefon cu executorul, potrivit stirileprotv.ro.

Acesta a trebuit să inventarieze bunurile de valoare din casă, care vor fi apoi scoase la licitaţie şi astfel prejudiciul să fie recuperat. Dacă valoarea obiectelor din imobil nu se va ridica la suma datorată, inclusiv imobilul ar putea fi scos la licitaţie pentru recuperarea datoriei. Marco Houston i-a dat în judecată pe prinţul Paul şi pe prinţesa Lia după ce aceştia nu i-ar mai fi înapoiat împrumutul de 1,8 milioane de euro. Paul Lambrino nu a recunoscut niciodată că ar fi luat bani de la britanic, ci, mai mult, a susţinut că Houston este cel care îi datorează suma de 2.018.568 de lire sterline, în baza unui contract de împrumut autentificat în 2007 şi garantat cu o ipotecă instituită asupra unui imobil al lui Houston din Londra.


    Aceasta este casa unde locuiește prinţul Paul
Aceasta este casa unde locuiește prinţul Paul

Click! spune

Paul Lambrino e fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino (fiul prinţului Carol al României). În urma a două procese de paternitate în Portugalia şi Franţa, câştigate de tatăl său, numele legal recunoscut în UE al lui Paul este Paul Philippe, Prinţ de Hohenzollern, Prinţ al României. Este căsătorit cu prinţesa Lia și au un băieţel de 5 ani.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg