Probleme cu bagajele la Wizz Air. Cele de la cursa Bologna-Iaşi au ajuns din greşeală la Chişinău, și invers

Ultima actualizare:

    Foto: Wizzair
Foto: Wizzair

Toţi cei 174 de pasageri ai cursei Wizz Air care a aterizat la Iaşi, în noaptea de marţi spre miercuri, venind de la Bologna, au rămas fără bagajele de cală, acestea fiind trimise la Chişinău cu un alt zbor WizzAir. În acelaşi timp, bagajele pasagerilor care au aterizat la Chişinău cu o altă cursă Wizz Air, tot dinspre Bologna, au ajuns la Iaşi.

Practic, bagajele pasagerilor de pe cele două rute au fost inversate. „Bagajele pasagerilor care urmau să călătorească la Chişinău au ajuns la Iaşi. Cel mai probabil, personalul care s-a ocupat de manipularea bagajelor le-a inversat.

Încurcătură cu bagajele la Wizz Air

Compania aeriană care a operat cursa Bologna-Iaşi în data de 4.08.2021 se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării - 00:25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii aeroportului ieşean.

„Ne-am dat seama că nu sunt bagajele noastre când am văzut că aceleași valize se învârt de 3-4 ori pe bandă și nimeni nu le ia. Am chemat pe cineva de la aeroport să ne ajute, să ne ofere măcar niște informații.

Nu a venit nimeni, nimeni nu ne-a spus nimic. A venit doar un paznic și cei de la Poliția de Frontieră, care ne-au spus să eliberăm zona!”, a declarat o pasageră. Unii pasageri s-au plâns că aveau medicamente esențiale în bagaj pe care nu și le pot procura din farmacii. Cel mai probabi s-a produs încurcătura pentru că cele două avioane au plecat la o distanță de 5 minute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net