Probleme cu bagajele la Wizz Air. Cele de la cursa Bologna-Iaşi au ajuns din greşeală la Chişinău, și invers


    Foto: Wizzair
Foto: Wizzair

Toţi cei 174 de pasageri ai cursei Wizz Air care a aterizat la Iaşi, în noaptea de marţi spre miercuri, venind de la Bologna, au rămas fără bagajele de cală, acestea fiind trimise la Chişinău cu un alt zbor WizzAir. În acelaşi timp, bagajele pasagerilor care au aterizat la Chişinău cu o altă cursă Wizz Air, tot dinspre Bologna, au ajuns la Iaşi.

Practic, bagajele pasagerilor de pe cele două rute au fost inversate. „Bagajele pasagerilor care urmau să călătorească la Chişinău au ajuns la Iaşi. Cel mai probabil, personalul care s-a ocupat de manipularea bagajelor le-a inversat.

Încurcătură cu bagajele la Wizz Air

Compania aeriană care a operat cursa Bologna-Iaşi în data de 4.08.2021 se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării - 00:25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii aeroportului ieşean.

„Ne-am dat seama că nu sunt bagajele noastre când am văzut că aceleași valize se învârt de 3-4 ori pe bandă și nimeni nu le ia. Am chemat pe cineva de la aeroport să ne ajute, să ne ofere măcar niște informații.

Nu a venit nimeni, nimeni nu ne-a spus nimic. A venit doar un paznic și cei de la Poliția de Frontieră, care ne-au spus să eliberăm zona!”, a declarat o pasageră. Unii pasageri s-au plâns că aveau medicamente esențiale în bagaj pe care nu și le pot procura din farmacii. Cel mai probabi s-a produs încurcătura pentru că cele două avioane au plecat la o distanță de 5 minute. 

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
infidelitate jpeg
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax