Procurorii DNA efectuează percheziţii la primăria lui Emil Boc

Ultima actualizare:

    Procurorii verifică documente privind implementarea proiectului de ticketing, care vizează modernizarea sistemului de vânzare a biletelor de transport în  comun de către compania de transport public
Procurorii verifică documente privind implementarea proiectului de ticketing, care vizează modernizarea sistemului de vânzare a biletelor de transport în comun de către compania de transport public

Procurorii anticorupţie fac verificări, marţi dimineaţă, la Primăria Cluj-Napoca, într-un dosar privind proiectul de ticketing iniţiat de municipalitate pentru modernizarea sistemului de vânzare a biletelor de transport în comun de către compania de transport public.

Surse judiciare au declarat, marţi, că procurorii verifică documente privind implementarea proiectului de ticketing, care vizează modernizarea sistemului de vânzare a biletelor de transport în  comun de către compania de transport public.

Procurorii anticorupţie au mers la sediul Primăriei Cluj-Napoca, pentru a verifică documente legate de acest proiect, dar se fac verificări şi în teren, în staţiile de transport în comun, unde sunt amplasate noile automate pentru bilete, scrie Mediafax. Primăria Cluj-Napoca este condusă de Emil Boc.

Proiectul lansat în 9 septembrie

Proiectul de ticketing fost lansat în 9 septembrie, fiind finanţat din fonduri europene în valoare de 33,6 de milioane de lei. Acesta prevede instalarea a 61 de automate de vânzare a biletelor şi instalarea de validatoare în mijloacele de transport în comun. Acesta mai prevede modernizarea a 87 de staţii de transport în comun, montarea a 74 de panouri de afişaj în staţii care vor furniza informaţii legate de timpul estimat de sosire în staţie a mijloacelor de transport în comun, amplasarea a 136 de validatoare a legitimăţiilor de călătorie în staţii şi a 327 de validatoare în mijloacele de transport în comun, achiziţionarea a 20 de terminale portabile pentru controlorii de bilete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net